fbpx

Scandinavian Motor Show 2013: Højdepunkter fra messen

Se med her hvor vi viser nogle af højdepunkterne fra messen

 

Scandinavian Motor Show 2013: Højdepunkter fra messen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Scandinavian Motor Show 2013 er i gang for fuld udblæsning i Bella Center i København, hvor hele tre haller er pakket med alt fra motorcykler, lastbiler, amerikanerbiler og ikke mindst en masse ombyggede biler, hvor bassen pumper fra.

 

Hallerne er godt fyldt op med publikum helt fra da messen åbnede i dag, og flere kommer til. Kommer du ind gennem Bella Centeres hovedindgang, vil du blive mødt af blandt andet biler fra danske Kleemann. De viser tre hårde Mercere frem, hvor der ved siden af holder den såkaldte “The Predator”, som er Danmarks mest ombyggede Toyota Supra. For enden finder man to Porsche Cayenne’er, med hver deres vilde ombygninger – den ene dog en genganger, uden at den bliver mindre fed af den grund!

 

I messens næste hal, er der proppet op med amerikanerbiler, motorcykler og en masse meget kreative og flotte stande. Her kan du se alt fra hotrods, til store harleyer eller nyde godt af maden fra boden på midten. Derudover er der mulighed for at købe t-shirts og andet merchandise mens de små kan prøve at køre med fjernstyrede biler. Her er scenen også placeret, til de forskellige præmieoverrækkelser.

 

I den sidste hal finder du masser af ombyggede biler, med alt fra de vildste anlæg til mere simple ombygningsformer. Derudover finder du de klassiske tattoo shops, lastbilerne og ikke mindst Rossmanns Destiny, som i år har fået “Rossmanns World”. En helt særlig oplevelse.

 

Slutter søndag eftermiddag

Kan du ikke nå i Bella Centeret her på dag to lørdag, så er der rig mulighed for at komme søndag. Messen er åben fra klokken 10:00, hvor alle udstillerne og ikke mindst de mange showgirls, vil være klar til at tage imod dig. Der er åbent helt til klokken 16:00, hvor præmieoverrækkelserne vil finde sted.

 

En dagsbillet til én af dagene, koster 150 kroner for en voksen og 75 kroner hvis du skal have junior med (13-16 år). Børn under 12 år kommer gratis ind i følge med en voksen. Hvis du ikke kan få nok efter idag, findes der også weekend billetter til 250 kroner for en voksen. Så kan du komme igen søndag!

 

Messen har åben idag lørdag, helt til klokken 18:00. Herefter er der afterparty på Penthouse inde i København, for dem der måtte have lyst til det. Noget som aldrig er kedeligt at deltage i, og som giver mange af udstillerne røde øjne om søndagen.

 

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.