SLS AMG ‘Gullwing’ med i Formel 1

, SLS AMG ‘Gullwing’ med i Formel 1, Pro-Street.dk, Pro-Street.dkMercedes-Benz er ved at have brugt mange krafter på at vise deres nye SLS AMG ‘Gullwing’ frem i div. medier. Den er blevet vist frem som forskellige special modeller, kunst og nu som officel safety car i Formel 1.

Med en 6.3-liters V8 motor med 571 HK og 650 Nm bliver den til dato den mest kraftfulde F1 safety car, der har kørt i spidsen af feltet.  Dette betyder at den kan nå fra 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder. Dette betyder at det ikke kun er Formel 1 bilerne som kan opnå hurtige omgangstider på banerne.

De sidste mange år har Mercedes Benz AMG modeller været anvendt som safety cars. De sidste par år var det SL 63 AMG som fik lov til at styre Formel 1. Men med SLS AMG, som er Mercedes nye kronede konge i modelrækken, er det nu den der skal styre Formel 1 kørende. Den har fået to skærme inde i kabinen hvor man kan følge med i løbet.

Man vil dog anvender Mercedes C63 AMG til medicinsk bil som de sidste par år. Bilerne fungerer som udrykningskøretøjer og det er derfor ikke kun for sjov at man vælger disse modeller til Formel 1. Det er vigtigt at have nogle sikre og hurtige køretøjer som kan komme hurtigt frem til ulykken i tilfælde af et uheld. 

F1 SLS AMG vil blive kørt af Bernd Mayländer, som vil være standby i pit lane under hele løbet. Han har de sidste mange år været chauffør for Safety Car under Formel 1.

Første gang du får mulighed for at se den nye officelle safety car i action bliver d. 12. til 14. marts under løbet i Manama/Bahrain.

, SLS AMG ‘Gullwing’ med i Formel 1, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk, SLS AMG ‘Gullwing’ med i Formel 1, Pro-Street.dk, Pro-Street.dk

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111