Skoda vRS+ premiere på Wörthersee træf

Hvert år samles hele gruppen af VAG-mærker (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Bugatti og Lamborghini), dog primært de fire første, til et stort biltræf i den østrigske by, Wörthersee.

I år viste Skoda helt nye modeller frem, for at promoverer nye stylingsideer.

Skoda præsenterede to nye modeller, en stylet Fabia vRS+ og en Octavia vRS+ under biltræffet i sidste weekend. Bilerne er designet af Skodas egne folk, og inkluderer nyheder som specielle forlygter, stylingskofangere, grille og andet lir. Desuden promoverede Skoda sine modeller, på baggrund af den nye mulighed med ‘folie-styling’ på bilerne, der betyder at du kan få din Skoda til at være helt din egen.

Skoda vRS+ premiere på Wörthersee træf, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Skoda havde lavet den nye Fabia vRS+, netop til dette event. På modellen findes der nye spoilere, ny forklap med indsugninger, nye forlygter og en ny frontgrill. I kabinen er der eksklusive farver og sportssæder.
Octavia vRS+ havde en ny to-farvet lakering med speciel folie, nye kofangere, sort-tonede forlygter, LED-baglygter og nye farver på interiøret.

Skoda vRS+ premiere på Wörthersee træf, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Skoda vRS+ premiere på Wörthersee træf, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!