Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Škoda introducerer den nye Fabia GreenLine

Škoda introducerer den nye Fabia GreenLine, der kan præstere 29,4 km/l med et CO2 udslip på kun 89 g/km.

Pressemeddelelse

Den 2. generation Fabia GreenLine 1.2 TDI CommonRail turbodiesel, der introduceres i juni, kører helt op til 29,4 km/l ved blandet kørsel og udleder kun 89 g/km CO2. Denne præstation er blandt de bedste i klassen for mindre familiebiler. Fabia GreenLine er udstyret med en nyudviklet tre cylindret 1.2 TDI CommonRail turbodieselmotor med 75 hk, som udnytter brændstoffet optimalt, uden det går ud over køreglæden. Fabia GreenLine har en 5-trins manuel gearkasse som standard. Det er Škodas første model med 1.2 TDI CommonRail turbodieselmotor. De fornemme præstationer opnås gennem en række innovative ændringer i Fabias konstruktion, der alle er udviklet og forfinet med det formål at konstruere en familiebil, der tager hensyn til miljøet.

NYHEDER – Start/stop funktion, hvor motoren stopper automatisk, når bilen holder stille og starter lynhurtigt igen, når man skal videre, f.eks. når der holdes for rødt lys. Systemet kan frakobles via en knap i centerkonsollen. Ydermere har den nye Fabia GreenLine bremseenergigenvinding, hvor bremseenergien bruges til at oplade batteriet. Škoda Fabia GreenLine har nu også fået gearskifteindikator i instrumentbordet, så man altid har mulighed for at køre i det optimale miljømæssige og økonomisk mest rigtige gear.

Undervognen er, som i den første generation Fabia GreenLine, sænket med 15 mm, som reducerer luftmodstanden. Mere luftafvisende design i fronten og paneler monteret i undervognen er med til at forbedre luftmodstanden, og dæk med lavere rullemodstand forbedrer driftsøkonomien yderligere. Dækdimensionerne er 185/60. Fabia GreenLine har naturligvis partikelfilter som standard.

Udstyr
Den nye Fabia GreenLine er som standard eksempelvis udstyret med 15”alu-fælge, Climatic aircondition, tågelygter med indbygget kørelys, fartpilot, el-ruder foran, el-sidespejle med varme, varme i forsæderne, „SWING“ RDS radio med single cd og aux stik, 6 airbags og ESP antiudskridningssystem med TPM dæktrykskontrol og HHC Hill Holder, der hjælper føreren ved igangsætning på en stigning.  Det er en nyhed, at Fabia GreenLine indeholder TPM og HHC som standard.

Škoda Fabia GreenLine introduceres til en særlig pris på kr. 189.000 for Combi versionen i et begrænset antal. Škoda Fabia GreenLine i Hatchback versionen introduceres ultimo 2010. Grøn årlig ejerafgift bliver kun 740 kr.

Ønskes endnu mere udstyr end det omfangsrige standardudstyr, kan man vælge den nye Plus pakke til kr. 9.995. Pakken indeholder Climatronic klimaanlæg, el-ruder bag, MaxiDot informationsdisplay, læderpakke med 4-eget læderrat, lædergearknop, læderhåndbremsegreb samt opvarmende sprinklerdyser ved forruden.

Fabia Combi GreenLine kan udstyres med anhængertræk og må trække 1.000 kg. med en anhænger med bremse og 450 kg uden bremse.

Škoda Fabia, der i mange år har været en af danskernes mest fortrukne mindre familebiler, er netop introduceret i en ny version med de helt nye motorer 1.2 TSI og 1.6 TDI CommonRail turbodiesel. Škoda Fabia Combi er stadig den mest rummelige i klassen for mindre familiebiler. Eksempelvis kan det store bagagerum klare en barnevogn uden problemer.

GreenLine er navnet på Škodas biler, der tager hensyn til miljøet, og i dag kan man få Fabia, Octavia og Superb TwinDoor i GreenLine versioner. Som en af Europas betydende bilfabrikker lægger Škoda stor vægt på at værne om miljøet både i produktionen og i bilerne.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.