fbpx

Skal der stå Lancia på din Chrysler 300C?

En håndfuld Chrysler biler har fået en kærlig behandling af Lancia teamets designere, så kærlig en hånd, at Lancia nu selv vælger at udgive bilerne under deres mærke. Det er blandt andet gået ud gangster bilen over Chrysler 300C

Skal der stå Lancia på din Chrysler 300C?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Netop er Chrysler 300C kommet ud, før at den bliver bygget om. Men denne gang er det ikke af et tuningsfirma, men derimod af et andet brand, Lancia.
De kalder deres version af 300C for Thema, og er deres nye flagskib i vognparken. Den har fået en anden “styling” og et andet interiør med læderinstrumentbord, detaljer i træ samt blåt lys.
Under hjelmen kan der vælges tre forskellige V6 motore. En 3.6-liters benziner med 292 hestekræfter, en 3.0-liters diesel med 190 hestekræfter eller en diesel med 224 hestekræfter. Benzinversionen er forbundet til en otte-trins automatgearkasse, mens diesel versionerne må se sig til takke med en femtrins gearkasse.
Der er ikke givet nogle oplysninger om prisen på bilen, men den vil være til at købe fra oktober.

Næste skud i deres række, er den nye Grand Voyager. Den har de bygget på Chryslers Grand Voyager. Udseendet er næsten ikke ændret uden på, men i kabinen fås nu andre sæder, et ni-højtalers lydsystem samt et underholdnings system til bagsæderne. Rent motormæssigt fås den med en 3.6-liters blok fra Pentastar, en V6 med 292 hestekræfter eller en 2.8-liters diesel med 163 hestekræfter. Lancia sætter denne på banen, for at udskifte den ikke-så-godt-sælgende Phedra.

Skal der stå Lancia på din Chrysler 300C?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Sidst på stammen i denne omgang bliver sedan bilen, Flavia, som også fås i cabriolet. Bilerne er bygget på Chryslers 200 version. Detaljerne er ikke givet ud på den endnu, men Lancia siger at bilerne kan blive lanceret på rekordtid til det europæriske marked, hvilket måske allerede er om seks måneder.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.