fbpx

Den sidste Mercedes-Benz CLS er produceret

Har du gået de sidste 6 år og drømt om en sprit ny Mercedes-Benz CLS af første generation kan vi desværre meddele dig, at du skulle ha været hurtigere ude. Mercedes-Benz har netop meddelt, at de har stoppet produktionen af den yderst populære CLS, og derfor er det fra nu af kun muligt at købe den flotte hverdags-coupé, brugt.

Den sidste Mercedes-Benz CLS er produceret, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Pro-Street har tidligere stiftet bekendtskab med en yderst flot hvid Mercedes-Benz CLS som ses på billedet ovenfor. Se hele fotoserien af denne flotte bil her: Mercedes-Benz CLS

Tilbage i 2004 revolutionerende Mercedes-Benz hele bilbranchen med den første 4-dørs coupe, der efterfølgende er blevet produceret i mere end 170.000 eksemplarer! Efterspørgslen har endda været så stor, at andre bilproducenter har måtte lade sig inspirerer af designet på CLS, og indenfor de seneste år er modeller som Volkswagen Passat CC, Porsche Panamera, Aston Martin Rapide, Jaguar XF, Opel Insignia og senest Audi A5 og A7 – begge med tilnavnet Sportback – dukket op i forhandlernes udstillingsvinduer.

Den sidste Mercedes-Benz CLS, der rullede ud fra Mercedes’ fabrik var en CLS550 specielt bygget til en amerikansk kunde. Bilen er udstyret med en AMG stylings-pakke, læderindtræk, bi-xenon lygter og masser af andet luksus.

Den sidste Mercedes-Benz CLS er produceret, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Pro-Street.dk har tidligere spottet den nye udgave af Mercedes-Benz CLS på tyske Nürburgring

Anden generation af Mercedes-Benz CLS får sin debut på Paris Motor Show i september, men allerede nu er bilen blevet spottet på Nürburgring af Pro-Street. Derudover går der rygter om en Mercedes CLS stationcar-udgave med tilnavnet CLS Shooting Break!
-Om denne model i realiteten bliver til noget, vides dog ikke.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.