fbpx

Shell lancerer ny FuelSave blyfri 95

Shell lancerer d. 28. april en helt ny type brændstof; FuelSave blyfri 95. Denne brændstoftype vil forbedre din benzinøkonomi og vil give dig mulighed for at spare op til en liter benzin pr. tank.*

Det bedste ved den nye Shell FuelSave er at den kommer til at koste det samme som den nyværende blyfri 95 benzin – i denne tid vil man i nogle tilfælde kunne spare op til 20 øre pr. liter benzin.

Shell lancerer ny FuelSave blyfri 95, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsPå Shells stand under Biler i Bella er det indtil søndag muligt at få lov til at konkurrere om det bedst mulige brændstofforbrug.
Her gælder det om at komme længst på en liter FuelSave og undervejs bliver man udsat for realistiske kørselsforhold.
 
Kig forbi og få dit navn på highscoren!

 

Ligeledes er der tilføjet et nyt unikt additiv, der sørger for at motoren på bedst mulig vis vil få den største udnyttelse af benzinen.
Additivet er specielt udvilket til at reducere energitabet i motoren ved at optimere smørelsen af motoren, der hvor almindelige motorolier kan have svært ved at nå. Derved får du en bedre energiudnyttelse af benzinen samt flere kilometer på vejene.
Det særlige additiv er ligeledes udviklet til at holde indsygningsventilerne rene og derved forbygge ophobning af belægninger, der kan reducere brændstoføkonomien.

* Besparelserne er baseret på en opfyldning på op til 50 liter samt en sammenligning mellem standard benzin med og uden Shells nye Fuel economy formular. Præcise besparelser kan dog variere alt efter køretøj, vejrforhold og kørestil.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.