fbpx

Se Toy Story 3 og spar over 31.000 kroner

Man bliver aldrig for gammel til at lege, og derfor byder Peugeot velkommen til et Åbent Hus med animationsfilmen Toy Story 3 som omdrejningspunkt. Det foregår hos alle landets forhandlere i weekenden den 28.-29. august fra kl. 11-15, hvor Peugeot har udstyret sine mest populære modeller med attraktive udstyrspakker til en værdi på op til 31.683 kr. helt uden beregning.

Se Toy Story 3 og spar over 31.000 kroner, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hvis man tilmelder sig Peugeots Åbent Hus på www.peugeot.dk inden den 26. august, er man automatisk med i lodtrækningen om en kør selv-ferie i en 5008 til Disneyland Paris for to børn og to voksne i fire dage med tre overnatninger.

Peugeot har et bredt udvalg af smarte, rummelige og fleksible familiebiler og har derfor valgt at sætte børnefamilierne i centrum til dette Åbent Hus. I denne forbindelse har Peugeot indgået et samarbejdemed Toy Story 3 og Disney-Pixar studios og detbetyder, at figurerne Woody og Buzz Lightyear ikke blot fortsætter deres eventyr i den kommende Toy Story 3, men også er medvirkende i en særlig Peugeot animationsfilm.

Udover hovedpræmien, som er en familietur til Disneyland Paris, er der mulighed for at vinde bl.a. billetter til Toy Story 3 og fine Toy Story 3 rygsække. I bedste biografstil er der naturligvis sørget for filmunderholdning og guf til børnene, så mor og far i ro og mag kan kigge nærmere på bilerne.

Gratis udstyrspakker – ”bland selv” inden filmen
Rammen for Åbent Hus arrangementet er biograf-universet og Peugeot har valgt at udstyre Partner Tepee, 308 stationcar/SW, 3008 og 5008 med en dvd-biograf indbygget i nakkestøtterne. Dvd-pakken består af indbyggede 6,5” skærme og to sæt trådløse hovedtelefoner. Den har en værdi af 14.999 kr., men ved køb af én af ovenstående modeller tilbydes den helt gratis.
Herudover kan man på bedste ”bland selv” vis vælge mellem Peugeots Active tilbehørspakke eller Style tilbehørspakke.

Active-pakken indeholder anhængertræk med aftagelig krog, 13-polet ledningsnet, Thule cykelholder og adapter, og har en værdi på op til 13.935 kr.
Style-pakken består af alufælge, kromspejlkapper og dørhåndtag samt panelbeskyttelse ved for- og bagdøre. Den har en værdi på op til 16. 686 kr.

Ved køb af enten den praktiske Partner Tepee til en frapris på 199.990 kr., den stilfulde 308 stationcar/SW til en frapris på 214.990 kr./269.990 kr., den smarte crossover 3008 til en frapris på 289.990 kr. eller den eksklusive MPV 5008 fra 294.990 kr. får man således for op til 31.683 kr. ekstraudstyr – helt uden at betale ekstra.

Med det brede modelprogram er der en bil til ethvert behov og ønske, og lige nu kan Peugeot desuden præsentere Danmarks laveste serviceaftalekoncept til varebiler: 200 kr. for service i 3 år eller op til 65.000 km.

Peugeot-forhandlerne glæder sig til at byde hele familien og naturligvis andre bilinteresserede velkommen til en hyggelig weekend med den frygtløse cowboy, Woody, og hans venner og ikke mindst til en god snak om biler.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.