fbpx

Se med i verdens største drift-serie – live!

I aften skydes årets Formula Drift sæson igang i USA. Serien er kendt for at have de bedste kører fra hele verdenen samlet på ét sted, og med ombyggede biler for millioner er der garanti for masser af drift, dækrøg, vilde vinkler og fede battles.

I år er nordmanden Fredric Aasbø også med i serien. Den unge fyr, der tidligere har kørt med i Scandinavian Drift, gjorde sig i 2010 så bemærket i FormulaD at han endte med at blive Rookie of the Year, hvilket i år har restulteret i et fuldt sponsorat af Need for Speed og han kører nu i en meget ombygget 2011 Scion tC. En bil der fra fabrikken aldrig er lavet som baghjulstrukken hvilket ellers er et must for at kunne køre drift.

VIND: Vind VIP-billetter til Fast and Furious Car Show 2011

eller

VIND: Vind billetter og t-shirts til filmen Fast & Furious 5

Årets første løb foregår i Long Beach,  Los Angeles. Her er dele af byen blevet bygget om til en racerbane med mange snævre sving der med den mindste fejltagelse resulterer i et sammenstød mod en solid betonmur.

Tidsplanen er som følgende:

Fredag den 8 april:

21:00 – 00:00 – Kvalificering

01:30 – 02:30 – Træning

Lørdag den 9 april

20:30 – 22:00 – Konkurrence: Top 32

22:00 – 23:00 – Pause

23:30 – 01:30 – Konkurrence: Top 16 og finale

01:30 – 02:00 – Præmieoverrækkelse

Ønsker du at opleve drift i Danmark? Så kom til Århus i påsken og oplev danmarksmesterskabet i drifting!

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.