Se en Köenigsegg CCX i Danmark!

Hvis du ikke allerede har opdaget det, så er det faktisk blevet muligt at komme helt tæt på en Köenigsegg CCX i Danmark. Læs her hvordan!

Se en Köenigsegg CCX i Danmark!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Som noget helt unikt i Danmark, er det netop blevet muligt at komme helt tæt på en svensk superbil, nemlig den vilde Köenigsegg CCX. Det sker efter, at Andersen & Martini i Søborg har udviddet deres Exclusive forretning. Forretningen har i flere år kørt på mærker som Saab, Corvette, Cadillac, Opel, Kia og Fiat, men har nu valgt at udvidde til flere mærker.

Det sker på baggrund af en større efterspørgsel på flere forskellige mærker, som Audi, VW og Mercedes-Benz. Senest har fabrikken i Sverige der producerer Köenigsegg, bedt A&M Exclusive om at sælge en CCX for dem i deres forretning. Det betyder derfor, at du kan komme helt tæt på dette svenske vidunder!

Se en Köenigsegg CCX i Danmark!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Med en pris der svarer til noget de færreste af os har råd til, rummer bilen også en stor 4,7-liters V8-motor med over 800 hestekræfter! Topfarten på bilen er næsten 400 km/t, og 0-100 klares på bare 3.2 sekunder. Men mere imponerende er det, at den går fra 0-300 km/t – og tilbage på 0 igen, på bare 29 sekunder!

I videoen nedeunder, kan du se en lille interview vi lavede med Peter fra A&M Exclusive. Her viser Peter blandt andet den vilde Köenigsegg frem, og giver os lov til at høre den brøle! Hvis du selv vil se bilen med dine egne øjne, så skal du kigge forbi deres butik i Søborg, hvor bilen vil være i udstillingen frem til den bliver solgt. Adressen finder du på http://www.am-exclusive.dk.

[youtube]1sj0ySC5bbw[/youtube]

[nggallery id=492]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!