Se Donna Marie køre DTC-racer

Se den storbarmede blondine Donna Marie, drøne derud af i en ægte DTC-racer. Eller, det er det så ikke helt – men næsten. En simulator var sat op til formålet, og den skulle selvfølgelig prøves af

Den storbarmede blondine Donna Marie, kom rigtigt frem i bilverdenen under Streetfire’s bilshows rundt om i landet. Mange kender hende for hendes enorme bryster hvilket også kendetegner hende, men bag det frække ydre, gemmer der sig en rigtig racerpige.
Til Scandinavian Custom Show 2010 fik Donna Marie lov at blæse derud af i en DTC-racer. Dog skete det hele i en simulator der var sat op til formålet. I videoen nedeunder kan du se hvordan det gik hende.

Firmaet bag standen har købt simulatoren med det formål at leje den ud eller selv bruge den når de selv er på udstilling. Den kan lejes for 6000 kroner inkl. moms, hvor der så er gratis udkørsel i Sønderjylland. Den findes normalt på Padborg Park, hvor den her kan lejes ud for 600 kroner inkl. moms i timen eller 4000 kroner for en hel dag.

 

Simulatoren er købt i Tjekkiet, for den nette sum af 25.000 Euro. Den kan bruges til formel 1 spil, som er den mest ekstreme, rallyspil, truckrace, DTC, WTCC og en masse andet. Derudover kan den simulere en g-påvirkning på helt op til 2g.
Bag maskinen står en producent, som er forholdsvis ny. De har bygget fly simulatore til eget brug og senere lavet et lille firma, der udelukkende beskæftiger sig med disse racer simulatore og salg af samme. Pt har de fået bygget hele 9 af slagsen.

Læs mange flere historier fra Scandinavian Custom Show 2010 her – og se alle de frække babes her!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close

Adblocker opdaget!

Vi lever af at vise reklamer. Venligst deaktivér din Adblocker for at tilgå websitet.