Se den nye Lamborghini Aventador LP700-4 her

Nu er der endelig rigtige billeder af den nye Lamborghini. Aventador LP700-4 hedder modellen og den giver os minder om den gamle Lamborghini Countach. Se billederne her.

Se den nye Lamborghini Aventador LP700-4 her, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Har du endnu ikke hørt det, så kommer der en ny Lamborghini lige om lidt. Den hedder Aventador LP700-4 og skal løfte arven fra den nuværende Lamborghini Murcielago.

Den nye model kommer med en 6,5-liters V12 motor der yder 700 hk og 690 Nm. Den er drevet af en Graziano ISR 7-trins automatgearkasse og med firehjulstræk kører den fra 0-100 km/t på 2.9 sekunder og stopper først igen ved 350 km/t.

Det der dog gør Lamborghini Aventador LP700-4 mest unik, er det fulde kulfiber chassis som omkræser hele kabinen. Netop dette har Lamborghini brugt meget tid på, og som vi har skrevet om, har Lamborghini bygget et helt center med et team til at udvikle og arbejde med kulfiber.

Billederne stammer helt sikkert fra magasinet EVO Magazine, som også kunne afsløre de første billeder af den nye Pagani Huayra.

Første gang du får muligheden for at se den nye Lamborghini bliver på Geneve Motor Show d. 1. marts.

[nggallery id=316]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!