fbpx

Se den nye Lamborghini Aventador LP700-4 her

Nu er der endelig rigtige billeder af den nye Lamborghini. Aventador LP700-4 hedder modellen og den giver os minder om den gamle Lamborghini Countach. Se billederne her.

Har du endnu ikke hørt det, så kommer der en ny Lamborghini lige om lidt. Den hedder Aventador LP700-4 og skal løfte arven fra den nuværende Lamborghini Murcielago.

Den nye model kommer med en 6,5-liters V12 motor der yder 700 hk og 690 Nm. Den er drevet af en Graziano ISR 7-trins automatgearkasse og med firehjulstræk kører den fra 0-100 km/t på 2.9 sekunder og stopper først igen ved 350 km/t.

Det der dog gør Lamborghini Aventador LP700-4 mest unik, er det fulde kulfiber chassis som omkræser hele kabinen. Netop dette har Lamborghini brugt meget tid på, og som vi har skrevet om, har Lamborghini bygget et helt center med et team til at udvikle og arbejde med kulfiber.

Billederne stammer helt sikkert fra magasinet EVO Magazine, som også kunne afsløre de første billeder af den nye Pagani Huayra.

Første gang du får muligheden for at se den nye Lamborghini bliver på Geneve Motor Show d. 1. marts.

LÆS OGSÅ:
Åbning af Speedshoppen.dk

[nggallery id=316]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.