Se BMW M5 gå op i flammer

En hockeykamp mellem Vancouver Canucks og Boston Bruins, udløste en stor vrede blandt fans efter kampen, som i denne video viser sig blandt andet at gå ud over en piges BMW M5.

Se BMW M5 gå op i flammer, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

I USA gik det helt galt, efter at der var spillet færdigt i hockey finalen mellem Vancouver Canucks og Boston Bruins denne weekend. For efter kampen var færdig, gik fans amok på gaderne og smadrede butiksruder, biler og meget andet, mens andre ting blev sat i brand.
Blandt en masse af disse ting, blev en BMW M5 som holdt parkeret, udsat for meningsløs vold og brændt af til sidst af de vrede tilhængere. En ung pige forsøger i videoklippet af holde de hærgende fans væk fra bilen med sine veninder, men desværre uden held, mod de mange kanadiske hockey fans. Det ligner tilmed på videoen at flere og flere tilslutter sig løjerne, som de åbenbart finder morsomme. Bilen ender desværre i aske.

[youtube]RYkZ3EPC6So[/youtube]

Politiet stod magtesløse og kunne intet gøre, da de mange fans raserede byens gader. Man må håbe at ejerne af butikkerne samt de mange biler og hvad der ellers blev smadret, har gode forsikringer.
I det andet klip ser man nogle nyhedsrapportere fortælle om situationen foran den brændende BMW, hvor en af fansne pludselig løber hen over bilen igennem flammerne, og falder (så kan han lære det!).

[youtube]VMt87_wOoYA[/youtube]

– Hvad ville du gøre, hvis du var ejeren af denne BMW M5?

Vis mere

ommentarer

  1. Hold da kæft en flok retarderede mennesker!!
    Jeg tror det havde slået klik for mig, jeg havde sat mig ind, fyrede op for alle 507 Hk og moset i gennem idioterne.
    Ja, så skulle jeg nok i fængsel bagefter, men man er vel utilregnelig i gerningsøjeblikket?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!