Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

SCOOP! Unik Gumball 3000 bil landet i Danmark

SCOOP! Unik Gumball 3000 bil landet i Danmark, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Her ser du de allerførste billeder, af en af de første deltager biler til weekendens Gumball3000 løb, som får start i København.

 

På billederne her ser du ligeledes en af de helt unikke biler ved løbet, som får premiere på lørdag! Det er en hjemmelavet superbil, som har fået navnet TG1, og bygget af Gumball Team 73 – Team Galag Den er bygget på en Nissan GT-R, og tunet til 750 hestekræfter.

 

Det gør, at V6-motoren får bilen til at køre til 100 km/t på cirka 2,8 sekunder mens topfarten sættes ind ved over 300 km/t!

 

Det er meget begrænset hvad vi ved om bilen, men billederne viser en kraftigt ombygget Nissan GT-R, med bredere skærme, en sprit ny front og bagende, mens taglinjen er identisk med GT-R. Bag på bilen findes fire udstødningsrør magen til dem fra GT-R, som nok havde været pænest i midten af bilens bagerste design.

 

Når Gumball3000 løber af stablen på Rådhuspladsen i København, lanceres flere informationer om bilen.

 

[nggallery id=600]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.