SCOOP! Unik Gumball 3000 bil landet i Danmark

SCOOP! Unik Gumball 3000 bil landet i Danmark, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Her ser du de allerførste billeder, af en af de første deltager biler til weekendens Gumball3000 løb, som får start i København.

 

På billederne her ser du ligeledes en af de helt unikke biler ved løbet, som får premiere på lørdag! Det er en hjemmelavet superbil, som har fået navnet TG1, og bygget af Gumball Team 73 – Team Galag Den er bygget på en Nissan GT-R, og tunet til 750 hestekræfter.

 

Det gør, at V6-motoren får bilen til at køre til 100 km/t på cirka 2,8 sekunder mens topfarten sættes ind ved over 300 km/t!

 

Det er meget begrænset hvad vi ved om bilen, men billederne viser en kraftigt ombygget Nissan GT-R, med bredere skærme, en sprit ny front og bagende, mens taglinjen er identisk med GT-R. Bag på bilen findes fire udstødningsrør magen til dem fra GT-R, som nok havde været pænest i midten af bilens bagerste design.

 

Når Gumball3000 løber af stablen på Rådhuspladsen i København, lanceres flere informationer om bilen.

 

[nggallery id=600]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!