Scandinavian Motor Show 2012: Debbie møder Niels Becker

Debbie besøger Niels Becker på hans stand, for at høre nærmere om hans bil og drifting

 

[youtube]IKp1PgWPrbI[/youtube]

 

Niels Becker fortæller om drifting og hans stand
Vores kvindelige vært Debbie tager et kig forbi Niels Becker – Europas dårligste mekaniker hvis du spørger ham selv – og lader ham fortælle om sin bil og drifting. På standen udstillede Niels sin Toyota Chaser samt en masse GoPro udstyr.

 

Under DHB i 2009, kørte Niels fra en Corvette under et drifting arrangement. Niels havde kun kørt et par år forinden, og havde derfor ikke den allermest pumpede bil at lege med. Selvom han smadrede sin bil ind i en vand barrierer, blev den bygget op igen i løbet af weekenden – og han endte med at vinde hele lortet i om søndagen.

 

 

“Og dét scorede du damer på?”, spurgte Debbie. Men det måtte Niels erkende, ikke var tilfældet.

 

 

Mange tror at Niels bil er en Nissan. Men rent faktisk er det en Toyota. Under motorhjelmen har han lagt en Toyota Supra motor, som Debbie har opfanget er ret populær til formålet.

 

Se resten af interviewet i toppen af artiklen!

 

[nggallery id=820]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!