fbpx

Scandinavian Motor Show 2012: Debbie møder Asger Reher

Se med når Debbie møder Asger Reher, som fortæller om sin AC Cobra

 

[youtube]282W5XWFFL8[/youtube]

 

Asger Reher fortæller om sin AC Cobra Replica
Under Scandinavian Motor Show 2012 i Bella Center, stødte vores kvindelige vært Debbie ind i Asger Reher. En mand, som de fleste nok kender fra Ørkenens Sønner.

 

Asger ejer et rigtig flot eksemplar af en replica AC Cobra, som under hjelmen har en stor Ford V8 motor der yder 500 hestekræfter. Topfarten i bilen har Asger ikke prøvet, men den gang bilen kom ud, gik den 250 km/t på toppen.

 

“Scorer du mange damer med den her bil?”, spørger Debbie. Men Asger må erkende, at det ikke er tilfældet, ud over de piger han samler op, et par gange om ugen…..

 

Du kan se det vilde interview i toppen af artiklen, samt klikke dig ind på galleriet og se nærmere på hans yderst flotte eksemplar, af en AC Cobra Replica!

 

[nggallery id=818]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.