Scandinavian Motor Show 2012: Art on wheels

Debbie tager et kig indenfor hos Art on wheels

 

[youtube]16hKcsHpGM8[/youtube]

 

Art on wheels
Debbie tager et nærmere kig på Art on wheels flotte motorcykler fra Scandinavian Motor Show 2012. I videoen fortæller Kim fra Art on wheels om den hvide motorcykel, hvor kunden til denne “diamond” cyklen faktisk er en fyr, på trods af at motorcyklen er fuld af diamanter og bling bling ting.

 

“Customized er det helt rigtige ord. For alle vores motorcykler er netop designet efter præcis hvordan kunden ønsker det. Deraf er de alle en form for prototyper, da de kun bliver produceret i et stk.”, fortæller Kim.

 

Kunden ønskede at motorcyklen skulle være en fornem og fin cykel. Til opgaven synes Art on wheels, at dette snoede tema, som er lidt diamant agtigt, skulle være med. Derfor skulle styret også være snoet, og til den opgave havde de tre store firmaer som arbejder i metal, til at lave styret. Men ingen kunne fuldføre opgaven, så Art on wheels måtte selv fremstille en maskine, til at producere styret.

 

Motorcyklen som Debbie og Kim står ved, har 135 hestekræfter på baghjulet. Selv motoren er også specielt bygget, for at holde det i Art on wheels ‘ånd’. Cyklen er lidt brugt at se på, selvom den er flot. Den er nemlig fra 2010, og kører i alt slags vejr.

Se klippet i toppen, for det fulde interview.

 

[nggallery id=817]

 

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!