fbpx

Scandinavian Motor Show 2012: Art on wheels

Debbie tager et kig indenfor hos Art on wheels

 

[youtube]16hKcsHpGM8[/youtube]

 

Art on wheels
Debbie tager et nærmere kig på Art on wheels flotte motorcykler fra Scandinavian Motor Show 2012. I videoen fortæller Kim fra Art on wheels om den hvide motorcykel, hvor kunden til denne “diamond” cyklen faktisk er en fyr, på trods af at motorcyklen er fuld af diamanter og bling bling ting.

 

“Customized er det helt rigtige ord. For alle vores motorcykler er netop designet efter præcis hvordan kunden ønsker det. Deraf er de alle en form for prototyper, da de kun bliver produceret i et stk.”, fortæller Kim.

 

Kunden ønskede at motorcyklen skulle være en fornem og fin cykel. Til opgaven synes Art on wheels, at dette snoede tema, som er lidt diamant agtigt, skulle være med. Derfor skulle styret også være snoet, og til den opgave havde de tre store firmaer som arbejder i metal, til at lave styret. Men ingen kunne fuldføre opgaven, så Art on wheels måtte selv fremstille en maskine, til at producere styret.

LÆS OGSÅ:
Video: Så vild er gæsteparkeringen til Goodwood FOS

 

Motorcyklen som Debbie og Kim står ved, har 135 hestekræfter på baghjulet. Selv motoren er også specielt bygget, for at holde det i Art on wheels ‘ånd’. Cyklen er lidt brugt at se på, selvom den er flot. Den er nemlig fra 2010, og kører i alt slags vejr.

Se klippet i toppen, for det fulde interview.

 

[nggallery id=817]

 

 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.