Scandinavian Custom Show 2010 skudt igang

Scandinavian Custom Show 2010 er i fuld gang og havde du ikke muligheden for at nå det i dag fredag, så har du hele lørdag og søndag.


Biler, Bikes og Babes er ikke til at undgå i Bella Centeret i disse dage, når Streetfire fyrer op for Scandinavian Custom Show. Dagen er blevet skudt i gang med alt fra airbrush demonstrationer, tatoos, anlægsaffyrringer og masser af letpåklædte piger. Der er mulighed for at se biler du ikke har set før, da der er mange biler fra Scandinavien, som har dansk debut til dette show.
Hver dag affyrer Pekka Salo sin Ford Mondeo stationcar af, med et brag af en lyd fra det kæmpe store anlæg. Bilen er blevet ombygget endnu en gang og har fået endnu flere højtalere og detaljer siden sidst. I kabinen sidder der nu 32 diskanter, 24 mellemtone højtalere, 24 bas højtalere, 8 subwoofere, 17 forstærkere og ikke mindre end 7 lastbil batterier må der til, for at få det hele til at spille.

Traditionen tro har Streetfire deres babeteam til at gå rundt, men også rigtigt mange af udstillerne har deres egne piger med. Det betyder at du kan få taget billeder med dine ynglings babes i studiet hos Dækimporten eller blot stoppe nogle af de mange flotte piger og få taget et billede med dem.
Derudover kan du også få Zulu teamets Gumball bil at se. Det er den blå Volvo 960 limousine, der er placeret ved indgangen. Bag bilen vises afsnit fra Gumball, og du kan tilmed købe bilen som bliver sat på auktion. Prisen for bilen starter på 56.000 kroner, inkl afgifter mm.
– Så hvis du har pengepungen parat, kan det være at det er Dig som kører afsted med denne helt unikke Volvo.

Over 20.000 kvadratmeter underholdning er der til at finde i Bella Centeret i denne weekend. Og missede du dagen idag, så kan du nå at opleve det endnu. Der er nemlig åbent igen både lørdag og søndag, fra 10-18 og 10-16 søndag. Nogle af aktiviteterne der sker, er blandt andet en Mercedes-Benz R-klasse, der bliver folieret matsort, der bliver lavet airbrush, spil det nye Need for Speed Hot Pursuit, opstart og demonstrationer af div. køretøjer, så man ikke blot kigger på dem, men også “føler” dem og få et godt messetilbud fra de mange stande der er at finde herude.

Læs mange flere historier fra Scandinavian Custom Show 2010 her – og se alle de frække babes her!

[nggallery id=258]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!