Savner du din BMW eller trailer? Vi har måske fundet den

Vragdele fra flere BMW’er, ligger henkastet på Amager

En læser har her til morgen sendt os nogle billeder, af hvad der ser ud til at være flere BMW dele og en nummerplade fra en trailer.

Delene ligger i en større bunke på Amager nær et skovområde, og indeholder en masse forskellige effekter. Hvad vi kan se på billederne, er der tale om en fjeder, nogle oliekølere, masser af mindre motordele, rør og ledninger mv.

Blandt de mange dele, lægger tre forskellige forlygter. Forlygterne ser ud til at stamme fra en BMW E39 5-serie, en BMW E38 7-serie og muligvis en BMW E36 3-serie.

Sammen med de mange dele, findes også en nummerplade. Den er blevet samlet, trods den var skåret i flere dele, så man kan læse den. Den hedder JV 57 92, og stammer fra hvad vi kan finde ud af, en afmeldt Brenderup trailer.

Skulle du kende en som savner sin BMW eller trailer, eller ved du hvorfor disse mange dele er placeret her, så kontakt gerne det lokale politi.

[nggallery id=978]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!