fbpx

Savner du din BMW eller trailer? Vi har måske fundet den

Vragdele fra flere BMW’er, ligger henkastet på Amager

En læser har her til morgen sendt os nogle billeder, af hvad der ser ud til at være flere BMW dele og en nummerplade fra en trailer.

Delene ligger i en større bunke på Amager nær et skovområde, og indeholder en masse forskellige effekter. Hvad vi kan se på billederne, er der tale om en fjeder, nogle oliekølere, masser af mindre motordele, rør og ledninger mv.

Blandt de mange dele, lægger tre forskellige forlygter. Forlygterne ser ud til at stamme fra en BMW E39 5-serie, en BMW E38 7-serie og muligvis en BMW E36 3-serie.

Sammen med de mange dele, findes også en nummerplade. Den er blevet samlet, trods den var skåret i flere dele, så man kan læse den. Den hedder JV 57 92, og stammer fra hvad vi kan finde ud af, en afmeldt Brenderup trailer.

Skulle du kende en som savner sin BMW eller trailer, eller ved du hvorfor disse mange dele er placeret her, så kontakt gerne det lokale politi.

LÆS OGSÅ:
Hvordan er det at opleve WRC live?
[nggallery id=978]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.