fbpx

Santander: Race the Money

Der blev afholdt ‘Race the Money’ på Refshaleøen i København – vi var med!

https://www.youtube.com/watch?v=2zXAq6F9vg4

Billeder, tekst og video: Tobias Madsen & Frederik Bransholm

Den 10 september blev der afholdt “Race The Money” på Refshaleøen i København. Eventen gik ud på at fire kendte danskere skulle køre ræs mod hindanden, samt mod den Finske Formel 1 stjerne, Kimi Raikkonen.

Det hele fandt sted på Amager, hvor en gokart bane blev sat op specielt til arrangementet.

Formålet var at de kendte skulle kører ræs mod Kimi og hinanden, for at samle penge ind til hver deres velgørende formål. De kendte danskere bestod af Thomas Hartmann (Komiker), Claus Elmin (TV Vært), Uffe Holm (Komiker), Lene Nystrøm (Sanger) og Dan Salim (Skuespiller).

Man kunne opleve en masse spændende supersportsvogne og se danske kendte køre race i gokarts. Derudover kunne man også opleve muligheden for at møde F1 stjernen Kimi Raikkonen.

Der dukkede flere hundrede mennesker op til eventet, selvfølgelig primært for at se den finske racerkøre, som var dagens højdepunkt.

Vinderen af det hele blev Uffe Holm, som vandt det hele ved at samle 200.000 sammen til velgørenhed.

Drengene i marken synes personligt at det var en super ide! Specielt det med at få en rigtig Formel-1 kører til ‘Race the Money’. Det var dog en lidt kedelig lokation, da der ikke var ordenligt plads for de købte passagerture i Ferrari’erne, så de kunne give den ordenligt gas. Turene var også lidt korte.

Se billeder og video fra ‘Race the Money’ lige her.

[nggallery id=610]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.