fbpx

Saleen giver deres bud på en Tesla Model S

Den allerede ganske hurtige Model S fra Tesla har fået en makeover af tuningsfirmaet Saleen

Saleen giver deres bud på en Tesla Model S, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Saleens version af Tesla’s Model S

 

Teslas Model S er ikke ligefrem en kedelig biSaleen giver deres bud på en Tesla Model S, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltestsl fra starten af. Den største version af den, kaldet P85, kan gå fra 0 til 100 km/t på den nette tid af 4,4 sekunder og genererer op til 421 hestekræfter, imens den gør det. Ikke desto mindre mener tuningsfirmaet Saleen, at det kan gøres bedre, og fremviser derfor nu deres egen version, som de kalder FourSixteen. 

Saleen er efterhånden et gammelt navn i branchen og har eksisteret i mere end 30 år. De er kendt for at arbejde på store amerikanske muskelbiler og har givet en mustang 700 hestekræfter. Ikke desto mindre mener de, at Model S er i en helt ny klasse.

Derfor startede Saleen med P85-versionen af Model S med 421 hestekræfter og ændrede gearkassen for at opnå bedre acceleration. Saleen tilføjede også aerodynamiske opdateringer, ny affjedring, 21 tommer hjul, keramiske bremser, et nyt “superbil” interiør og en ny spoiler bagtil. Resultatet er en hurtigere og mere aerodynamisk Model S, men konkrete tal er ikke blevet frigivet. Dog er der nok en rimelig god chance for, at du ikke når den originale rækkevide på 500 km.

 

.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!