Saab hopper med på leasing-bølgen

Efter en længere årrække med økonomiske og organisatoriske problemer er Saab efterhånden på vej tilbage på sporet, og det betyder blandt andet, at de nu kan tilbyde privatleasing af modellerne 9-3 og 9-5 til fornuftige priser.

Saab hopper med på leasing-bølgen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Afgørende for hvor stærke tilbud, forhandlerne kan give på leasingaftaler, er leasingselskabernes vurdering af de enkelte biler. Saab har kæmpet med tilliden i lang tid, og det har resulteret i store værdinedskrivninger på Saabs modeller. Og jo større værditab, jo dyrere bliver den månedlige ydelse på en leasingaftale.

Men nu skulle leasingselskaberne igen have fået tiltro til det svenske bilmærke, og det åbner op for mere konkurrencedygtige priser på privatleasing. For 4.198 kroner om måneden i 36 måneder (45.000 km) og med en førstegangsydelse på 40.000 kroner kan du få en Saab 9-3 1.9 TTiD med 130 hk. Standartudstyret omfatter ting som dellæder, xenon lys, Bose musikanlæg og motorvarmer.

Saab hopper med på leasing-bølgen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Også 9-3X, 9-3 Cabriolet og ikke mindst den nye 9-5 er omfattet af leasingprogrammet. Sidstnævnte står i 5.648 kroner månedligt. Falder valget på 9-3 modellen, er der endvidere mulighed for at få standartmonteret navigation med, for en merpris på 299 kroner om måneden.

Mere information vedrørende privatleasing hos Saab findes her.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!