fbpx

Saab hopper med på leasing-bølgen

Efter en længere årrække med økonomiske og organisatoriske problemer er Saab efterhånden på vej tilbage på sporet, og det betyder blandt andet, at de nu kan tilbyde privatleasing af modellerne 9-3 og 9-5 til fornuftige priser.

Saab hopper med på leasing-bølgen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Afgørende for hvor stærke tilbud, forhandlerne kan give på leasingaftaler, er leasingselskabernes vurdering af de enkelte biler. Saab har kæmpet med tilliden i lang tid, og det har resulteret i store værdinedskrivninger på Saabs modeller. Og jo større værditab, jo dyrere bliver den månedlige ydelse på en leasingaftale.

Men nu skulle leasingselskaberne igen have fået tiltro til det svenske bilmærke, og det åbner op for mere konkurrencedygtige priser på privatleasing. For 4.198 kroner om måneden i 36 måneder (45.000 km) og med en førstegangsydelse på 40.000 kroner kan du få en Saab 9-3 1.9 TTiD med 130 hk. Standartudstyret omfatter ting som dellæder, xenon lys, Bose musikanlæg og motorvarmer.

Saab hopper med på leasing-bølgen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Også 9-3X, 9-3 Cabriolet og ikke mindst den nye 9-5 er omfattet af leasingprogrammet. Sidstnævnte står i 5.648 kroner månedligt. Falder valget på 9-3 modellen, er der endvidere mulighed for at få standartmonteret navigation med, for en merpris på 299 kroner om måneden.

Mere information vedrørende privatleasing hos Saab findes her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.