fbpx

Ryan Dunn er død i bilulykke

Den populære tv-stjerne Ryan Dunn, som vi kender fra tvserien Jackass er død, efter en fatal bilulykke i hans Porsche 911 GT3. Ryans ven som var passager i bilen, døde også ved uheldet, som skete tidlig morgen amerikansk tid.

Ryan Dunn er død i bilulykke, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der er ikke meget Porsche tilbage, efter at Jackass stjernen Ryan Dunn (34 år) døde i en bilulykke her til morgen med hans Porsche 911 GT3. Han blev dræbt efter at hans Porsche fløj over et autoværn og videre ind i en skov hvor bilen brød i brænd, fortæller West Goshen Politi.

Dunn’s Porsche 911 GT3 (97) stod i flammer i skovområdet ved Rt. 322 og Pottstown Pike, da politiet ankom omkring klokken 3 amerikansk tid. Politiet formoder at en enorm hastighed må være skylden til uheldet. Det rygtes at der har været hastigheder op mod hele 180 km/t. Ryans ven befandt sig også i bilen. Hvem denne ven var, er dog endnu ukendt. Kort før ulykken uploadet Ryan et billede af sig selv og to venner, med en øl i hånden på en bar. Derved kan det med næsten alt sansynlighed konstateres, at der har været alkohol med i årsagen til ulykken.

Ud over at man kender ham fra Jackass, deltog Ryan Runn i næsten alle Gumball 3000 og Bullrun arrangementerne fra 2003 til 2007.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.