fbpx

Renntech Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series

Tuningsdrengene fra Rennsport er nu klar med næste opgradering, som denne gang er til den hårde og brede Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series. Bilen smider over 800 hestekræfter på baghjulene!

Renntech har offentligivet informationer om deres nye ‘Performance Package 1’ til den hårde Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series. Efter finjusteringer på motorstyringen, en ‘Dual Intercooler Pump’ opgradering og et nyt sportsudstødningssystem, giver det den store 6.0-liters V12 motor til at lave hele 816 hestekræfter og 1.356 Nm, hvor den standard “kun” laver 670 hestekræfter og 1.000 Nm, som om dét ikke var nok.

For at holde de mange hestekræfter under kontrol, tilbyder Renntech en opgradering til gearkassen og et 100% lukket differentiale-spær til baghjulene, som er bygget på en ‘OS Giken’s Super-Lock Limited Slip Differentiale’ der gør at det bliver mere og mere låst, alt efter hvor mange kræfter man lukker ud til baghjulene, så man ved fuld speeder har et 100% låst spær.

Prisen for denne ‘Performance Package 1’ starter ved 16.390$ eller 12.650 Euro, og hele sættet er pt. monteret på en donerbil fra Renntech’s venner, Domani Motors, som er en bilforhandler med eksotiske, sports og luksusbiler.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.