fbpx

Renault viser ny Latitude

Renault viser billeder af deres nye model, Latitude, som er en sedan model der kommer i slutningen af  2010

Under Moskva Motor Show i enden af August, viser Renault deres nyeste sedan frem – Latitude. Det er en bil der går efter de kunder, der gerne vil have status, komfort og kvalitet, og det gør de med et flot design, stor bagagerumsplads og en rigtig lækker front, foruden interiøret som efter pressemeddelelsen også skulle være derefter.

Bilen måler 4.89 meter i længden og 1.83 meter i bredden, og har på fronten monteret Bi-Xenon lygter med varierende forlygter når der drejes på rattet, en stor kromgrill i fronten der ikke ødelægger designet, samt giver den store bagagerumsplads bagi den største kapacitet i sin klasse, når den udkommer. Baglygterne kommer i flot og hamonerende LED-teknologi, der fitter godt ind med bagendens kromliste der også bære bilens navn.

Renault Latitude er bygget på Renaults nye SM5 (der netop er lanceret på det Koreanske marked). Den fulde udstyrsliste er ikke offentliggivet endnu, men vi ved dog at bilen kommer til at blive lanceret med Renaults nøglefri startsystem “Hands-free-card”, den får Bose Premium højtalersystem, massage i førerens sæde, Tre-zone klimaanlæg mm.

Første gang bilen bliver vist frem, bliver under Moskva Motor Show i år, og til efteråret går kommer den på markedet i Asien, Afrika, Rusland, Tyrkiet, Australien og Mexico.
Den europæriske version af Latitude, bliver første gang vist frem på Paris Motor Show 2010, hvor man her også kan få det første glimt af bilens interiør, udstyrslisten samt motorversionerne. Den internationale presse vil blive inviteret til en prøvetur inden slutningen af 2010, hvorefter bilen kommer på markedet i Europa kort efter.

LÆS OGSÅ:
Spyshots: Flere Bentley prototyper spottet ved motorvejen

Fra den 10 juni 2010, kan man se meget mere om bilen på www.Renault-Latitude.com.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.