fbpx

Renault sælger bedst i MPV-klassen

Renault Scenic og Renault Grand Scenic, der blev introduceret i efteråret, indtager efter de første seks måneder af 2010 pladsen som den bedst sælgende MPV i Danmark.

Renault sælger bedst i MPV-klassen, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Hos Renault er man i Danmark ikke vant til førstepladser i salgsstatistikkerne. Renault Clio er stille og roligt på vej frem fra anonymiteten, mens Renault Megané trods alt befinder sig blandt de ti bedst sælgende i segmentet.
Men kigger man på Scenic og Grand Scenic –  en biltype Renault faktisk selv opfandt tilbage i midten af 1990’erne – er der anderledes fokus fra bilkøberne. Efter de første seks måneder af 2010, er Scenic/Grand Scenic således den mest solgte MPV i segmentet.

I alt er der fra den 1. januar 2010 og frem til og med den 31. maj solgt i alt 726 Scenic/Grand Scenic, mens de mest oplagte konkurrenter Citroën C4 Picasso og Grand Picasso i alt har solgt 682 styks. På trediepladsen finder man Ford C-Max med 622 styks.

”Der er ingen tvivl om, at Scenic/Grand Scenic er den mest eftertragtede Renault model vi har. Kombinationen af en meget attraktiv pris og et produkt, der kvalitetsmæssigt er helt i top, har skabt den succes som bilen berettiger til. Men vi kan heldigvis mærke en stigende interesse for andre modeller end Scenic. Renault Clio, der hos vore svenske naboer er den mest solgte bil i segmentet, er vi først nu for alvor er ved at få gang i. På samme måde håber vi at prisnedsættelsen på Renault Twingo til 99.900 kroner skaber langt større efterspørgsel, for vores ambition er helt klart, at vi skal opnå en markedsandel på knap fire procent inden årets udgang”, siger direktør i Renault Danmark Henrik Bang,.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.