fbpx

Racewars den 15. maj 2010

Det er nu endelig ved at blive sæson for de større events igen rundt om i det danske land. Og intet år uden Racewars. Det er nu 7. gang der er mulighed for at tage til Danmarks næststørste 402-meter arrangement.

Racewars den 15. maj 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Racewars den 15. maj 2010, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsDet forgår den 15. maj på Sindal flyveplads. Her bliver det muligt at få en forsmag på nogle af de biler som kommer til DHB 2010. Tilmeldingen for deltagere er i gang, så sidder du med nøglerne til en bil der nemt kan være med på de 402-meter, så tøv ikke med at tilmelde dig på www.402meter.dk

Nye regler gør at det i år er muligt at deltage med biler som ikke er indregisteret. Dette betyder at der nok bliver mulighed for at se nogle endnu bedre tider i Sindal på 402-meteren.

Ses vi?

Fakta
Navn: Racewars
Hjemmeside: www.402meter.dk
Lokalisering: Sindal flyveplads, Taagholtvej 170, 9870 Sindal
Dato: 15. maj 2010 kl. 10.00

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.