fbpx

Queen of “The Ring”

Har du aldrig været på Nürburgring eller set nogle afsnit af bilprogrammet Top Gear, så er det ikke sikkert at du ved hvem Sabine Schmitz er. BMW har lavet et lille portræt af  “en pige der kender Ringen”.

Queen of “The Ring”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Sabine Schmitz er født og opvokset ved Nürburgringen. Hun bor i en lille by uden for Nürburg idag. Hendes barndomshjem er lavet om til et hotel og restaurant, hvor folk kommer fra hele verden for at bo og spise. Pro-Street.dk var der i sommers for at kigge nærmere på stedet og maden. Restaurant Pistenklause er det helt rigtige sted at spise, efter en hel dag på eller omkring Ringen. Det er en italiensk restaurent, hvor du kan spise lækkert mad mens du ser på billeder, plakater og dele fra biler, som har kørt på Ringen. 

Sabine er kendt for at kunne komme hurtigere rundt på Ringen i en Ford Transit end folk på motorcykler. Dertil har hun kørt flere omgange på Ringen en de fleste. Hun skyder det selv til at være mere end 20.000 omgange. Efter Top Gear havde hende med i flere af deres episoder, gik hun fra at være en legende i Nürburg, til at være det i hele verden.

Pro-Street.dk havde muligheden for at hilse på Sabine Schmitz da vi var på Ringen i sommeren 2010, hvor vi også fik en tur rundt om Ringen i hendes helikopter. Du kan se flere billeder fra vores tur til Nürburgringen her.

Queen of “The Ring”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Ønsker du en tur i de omtalte “BMW Ring-Taxi” koster det 195,- Euro for en runde, men så får du også en tur, som du aldrig vil glemme. Sabine er dog ikke den eneste chauffør der kører, men det betyder ikke at du får en dårligere tur rundt på de godt 21 km.  Og så er der mulighed for en tur i den vilde BMW M5 i hele perioden fra april til oktober.

BMW har lavet en lille portræt af Sabine Schmitz, som giver lidt mere histore om hendes liv omkring og på Ringen. 

[nggallery id=253] 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.