fbpx

Pro-Street.dk Relaunch Party 2013

Kom til Pro-Street.dk Relaunch Party 2013, til et brag af en bil-fest

 

Pro-Street.dk Relaunch Party 2013, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Sæt kryds i kalenderen den 15 september 2013, hvor Pro-Street.dk i samarbejde med Streetcup.dk afholder et brag af en bil-fest i Kirstinehøj på Amager!  Vi starter klokken 12 og slutter klokken 16.

 

Tilbage i 2010 afholdt vi et større event samme sted, i anledning af vores 5-års fødselsdag. Et event med DJ, udstillingsbiler, rullefelt, pølsevogn, konkurrencer og meget mere. Det her bliver endnu større og endnu vildere!

 

Der vil være præmier til 1, 2 og 3 pladsen. Men de har brug for, at DU kommer og stemmer på dem! Både fysisk på pladsen under eventen samt på vores Facebook side, kører vi afstemning om pladsens fedeste bil. De biler med flest stemmer, kombineret med deres Facebook likes, løber afsted med de store præmier!

 

FOR PUBLIKUM OG UDSTILLERE
Men hvorfor skal du komme? Jo ser du, vi ruller biler op til 1.000 hestekræfter (forhjul- eller baghjulstræk) for 300 kroner, så du kan få afvide hvor meget din bil yder. Har du ingen bil, og vil måske hellere have noget at spise? Jamen så holder pølsevognen i Kirstinehøj ekstra åbent denne dag.

 

Måske vil du med gratis, til Scandinavian Custom Show 2013 i Bella Center? Så skal du komme og stemme, på pladsens fedeste bil. Her trækker vi nemlig lod om to billetter til showet, til en af dem som stemmer på “Pladsens Fedeste Bil” – og ligeledes får udstilleren af dén konkurrence, adgang til SCS 2013 med sin bil, på gulvtæppe med strøm!

 

Du kan selvfølgelig også nyde tonerne fra vores DJ’s og se mere på flere af landets fedeste biler. Dertil har vi en række overraskelsespræmier til alle jer som stemmer, så der er flere grunde til at kigge forbi søndag den 15 september 2013, mellem 12-16 i Kirstinehøj!

 

Kom og  se nogle af Danmarks absolut fedeste biler, når vi åbner op for et brag af en bil-fest! Ses vi?

 

FØLG MED her på sitet og på vores Facebook event, hvor vi løbende giver opdateringer på hvad DU kan opleve på denne dag!

 

Tid: 12-16
Sted: Kirstinehøj 58, 2770 Kastrup (Google Maps)
Billederne er henholdsvis fra CPH Mix Meet 2006 samt Pro-Street 5-års fødselsdag

[nggallery id=525]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.