Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Pro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent

Søndag den 10-10-2010 blev dagen hvor vi fik skudt vores 5 års fødselsdagsevent afsted. Sol og varme hjalp til med successen, ud over de mange udstillere, tilskuere og medhjælpere vi havde med os. En herlig søndag med tre timers god underholdning

Et par måneders spontan og intens forberedelse af vores 5 års fødselsdag, endte med en kæmpe succes. Over hele dagen havde der været omkring en 500-1000 mennesker forbi og kigge på de mange biler vi fik udstillet på området. Butikkerne på Kirstinehøj 60, der tilhører Harald Nyborg og Daells Bolighus, havde valgt ikke at have søndags åben denne søndag. Det gjorde at vi kunne låne parkeringspladsen til formålet.

Pro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsPro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Vi havde valgt ikke at offentliggive alle de biler, som kom til vores event. Dette gjorde at alle følte at der var noget at komme for. Vi havde alle slags biler med fra store amerikanere, gamle klasikkere, brugte drifter biler, flotte showbiler, en flok hårde japanere og fire super fede fabriks-sportsvogne mm. De bestod af 2x Ford Focus RS, en BMW 135i Performance og vores Opel Insignia OPC Sports Tourer, hvor den sidst nævnte var venligt udlånt til formålet.

Pro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Dagen igennem blev der snakket biler, projekter og hvad der sker i folks garager, alt i mens at der blev stemt på livet løs på pladsens fedeste bil. Næsten alle bilerne fik en stemme, men der var klar enighed blandt publikum for hvilke biler de synes var de fedeste. Alle vores deltagerbiler deltog i konkurrencen om flotte præmier og pokaler, og blandt alle de besøgende der valgte at give deres stemme, trak vi lod om tre gavekort a 500 kroner til Hermans Coffee & Tattoo. Og for at gøre det hele lidt mere charmerende, valgte vi at lade tre børn trække de heldige vindere fra publikum.

Pro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsPro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En række medier hjalp til med at få budskabet ud omkring dette bilevent, og på selve dagen var der andre medier forbi og kigge. Så noget af tiden gik også med at besvare spørgsmål fra journalisterne. Natmekanikeren fik rullet en lang række biler, og havde på et tidspunkt slet ikke en eneste pause. Det samme havde pølsevognen, hvor der var en meget lang kø konstant, så de to unge damer fik noget at se til. – Vi skulle i øvrigt hilse og sige fra dem, at I havde været yderst tolmodige og venlige, trods ventetiden.

Pro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Pro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Da klokken nærmede sig tre, var det tid til at offentliggøre hvem som havde vundet. Løbet var tæt mellem anden og tredjepladsen, men førstepladsen havde klart fået flest stemmer. Her var det Heidi, som løb med pokalen for pladsens fedeste bil, hvor hun deltog med sin yderst gennemførte Audi A3. En stor klapsalve blev udløst da hun kørte mod scenen i sin flotte Audi. Derudover sikrede hun sig en plads til Scandinavian Custom Show i Bella Centeret om en måneds tid. Samtidig fik hun et gavekort til BilXperten i Glostrup, på 1000 kroner.

Andenpladsen blev taget af Taus med sin flotte BMW E46, der kendes ved airbrush-temaet, som indeholder kendte ansigter fra forskellige artister og skuespillere mm. Han løb afsted med en pokal og et gavekort på 1000 kroner til et poleringskursus fra Bilvask.nu.

Tredjepladsen gik til en af klassikkerne, og her var det Alex der løb afsted med produkter fra BioSpray og en pokal, da han vandt med sin flotte og meget velholdte Volvo Amazone.

Pro-Street.dk’s 5 års fødselsdagsevent, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Alt i alt var det en stor succes og vi er rigtig taknemmelige for at alle kom og deltog og specielt alle der hjalp til. Specielt to personer kunne vi ikke have undværet, så tak til: Sead “Shorty” Sainoski for din praktiske hjælp under hele showet. Mikael Morell for din gode fortællerstemme. Derudover vil vi gerne takke vores sponsorer for at leverer nogle præmier:

  1. pladsen var Streetfire.dk, som udlovede en plads til Scandinavian Custom Show, inkl. indgangsbilletter og billetter til afterparty mm. samt et gavekort på 1000 kroner til BilXperten i Glostrup.
  2. pladsen fra Bilvask.nu, der udlovede et gavekort på 1000 kr. til et poleringskursus.
  3. pladsen fra Biospray.dk, der udlovede flasker til fjernelse af dårlig lugt i bilen.

Og sidst men ikke mindst, Hermans Coffee & Tattoo, som gav vores publikum lidt at deltage for, ved at udlove tre gavekort a 500 kroner.

Til alle udstillerne, blandt andet True Cousins der viste deres fantastiske el-bikes projekter frem, Jocks Bilimport der satte flotte driftbiler op samt det tidligere Future Carstyling med deres flotte showbiler, vil vi også gerne takke for jeres deltagelse.  Uden jer – intet show.

Tak til vores DJ – Tal-mk2.dk, Vmax.dk, Ekstrabladet.dk og Opel Danmark. Hvem vi end måtte mangle i takken skal I bare vide, at vi heller ikke kunne have lavet dette uden jer.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.