Preview på ny Mercedes-Benz B-klasse

På vores tur til Nürburgring spottede vi den nye Mercedes-Benz B-klasse. Samme dag har Mercedes-Benz sendt et preview ud på modellen. Se den nye model her.

Preview på ny Mercedes-Benz B-klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På vores tur til Nürburgring i 2010 havde vi allerede fornøjelsen af at spotte den nye Mercedes-Benz B-klasse. Igen i år har vi så spottet den samme model, og i dag har Mercedes-Benz valgt at løfte sløret lidt for den nye B-klasse.

Den nye model bliver lanceret næste år og forventes at blive vist for første gang på Franfurt Motor Show 2011 til efteråret. Mercedes-Benz har i dag sendt de første detaljer ud omkring deres nye model.

[youtube]01B6WdhxGzI[/youtube]

Den nye B-klasse vil blive lanceret med en fire-cylindret motor i første omgang. Den mindste vil blive en 1.6-liter benzin der leverer 121 hestekræfter og 200 Nm. Den anden bliver en 154 hestekræfter’s med 250 Nm.  Er det en diesel du er interesseret i kommer der en 1.8-liter diesel, som kommer til at yde 107 hestekræfter og 250 Nm og en udgave med 134 hestekræfter og 300 Nm.

Alle motorudgaverne vil komme med start/stop system og en seks trins manuel gearkasse eller en ny 7G-DCT dobbeltkoblingsgearkasse.  Mercedes-Benz giver også hentydninger til at den kommer, som en hybrid, EV og brændselscelle version. Udviklingen af de alternative motore spottede vi også på Ringen i 2010.

Se vores billeder af den spottede B-klasse fra vores tur til Nürburgring 2010 her. Billederne i albummet nedenfor er fra vores tur til Nürburgring 2011.

[nggallery id=404]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!