fbpx

Preview på ny Mercedes-Benz B-klasse

På vores tur til Nürburgring spottede vi den nye Mercedes-Benz B-klasse. Samme dag har Mercedes-Benz sendt et preview ud på modellen. Se den nye model her.

Preview på ny Mercedes-Benz B-klasse, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På vores tur til Nürburgring i 2010 havde vi allerede fornøjelsen af at spotte den nye Mercedes-Benz B-klasse. Igen i år har vi så spottet den samme model, og i dag har Mercedes-Benz valgt at løfte sløret lidt for den nye B-klasse.

Den nye model bliver lanceret næste år og forventes at blive vist for første gang på Franfurt Motor Show 2011 til efteråret. Mercedes-Benz har i dag sendt de første detaljer ud omkring deres nye model.

[youtube]01B6WdhxGzI[/youtube]

Den nye B-klasse vil blive lanceret med en fire-cylindret motor i første omgang. Den mindste vil blive en 1.6-liter benzin der leverer 121 hestekræfter og 200 Nm. Den anden bliver en 154 hestekræfter’s med 250 Nm.  Er det en diesel du er interesseret i kommer der en 1.8-liter diesel, som kommer til at yde 107 hestekræfter og 250 Nm og en udgave med 134 hestekræfter og 300 Nm.

Alle motorudgaverne vil komme med start/stop system og en seks trins manuel gearkasse eller en ny 7G-DCT dobbeltkoblingsgearkasse.  Mercedes-Benz giver også hentydninger til at den kommer, som en hybrid, EV og brændselscelle version. Udviklingen af de alternative motore spottede vi også på Ringen i 2010.

Se vores billeder af den spottede B-klasse fra vores tur til Nürburgring 2010 her. Billederne i albummet nedenfor er fra vores tur til Nürburgring 2011.

[nggallery id=404]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.