fbpx

Pressemøde hos Peugeot; Lancering af 308 GTi

Vi var til pressemøde hos Peugeot onsdag den 18 august

Peugeot havde valgt at lave et større arrangement for den danske bilpresse til lanceringen af den nye Peugeot 308 GTi. Vi var med hele dagen.

“Værsgo’, tag en bil”. Sådan var ordene næsten, da Peugeot inviterede til pressemøde i på hotel i Frederiksdal på Sjælland, til lanceringen af den nye Peugeot 308 GTi. Der var sat en række GTi modeller op side om side til testkørsel, alt fra de helt gamle klassikere som 205 GTi, op til den nye RCZ med 200 hestekræfter. Så dagen indbød til en masse god underholdning!

Pressechef Janne Bock fra Peugeot Danmark fortalte om status på salget og modelprogrammet for Peugeot. Her kom hun også rundt om de mange klassiske modeller, og fortalte tilmed om Peugeots historie i rally. Et foredrag på en lille halv time, hvorefter der var fri mulighed til at få testet den nye Peugeot 308 GTi på de danske landeveje, i området nær hotellet.
Vi benyttede os af muligheden da bilen var ledig, og satte os bag rattet som nogle af de første i Danmark.

Peugeot 308 GTi er en sporty hatchback, der er skabt til en ny tid med køreglæde i hverdagen og respekt for miljøet. Den fås kun i 5-dørs udgave og er en moderne kombinatiaf fleksibilitet og køreglæde.

I hjertet af 308 GTi ligger den nye 1,6 THP 200 hk, som er effektiv i ordets bredeste forstand: Den har et generøst drejningsmoment og ydelse, lavt brændstofforbrug, lav CO2-udledning og lever op til Euro 5 normerne.

Du kan læse alt om den nye Peugeot 308 GTi i denne pressebesked, og 308 GTi kommer til at koste 369.990 og er bestemt en testkørsel værd hos din lokale Peugeot forhandler.
Vi fik også kort prøvet den nye Peugeot RCZ, som skiller sig markant ud i modelprogrammet med sit design. En 200-hestes motor kommer snart på markedet, og denne var fremskaffet til dagen.

– Du kan læse en test af Peugeot RCZ snarest på Pro-Street!

Da vi havde kørt i forskellige biler i to timer, var det tid til mad. Her bød Peugeot velkommen om bord på en båd der sejlede hele crewet af journalister rundt på Furesøen med en masse god mad, sodavand, kaffe og vin. Her fik vi os en snak med Janne om Pro-Street, hvilket de virker yderst positive overfor og efter et stykke tid på vandet var vi tilbage på hotellet hvor der blev takket af og sagt på gensyn.
Dagen havde varet nogle timer, og havde været yderst underholdende fra start til slut.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.