Premiere: Subaru XV

Efter lanceringen af Subarus nye XV, som er en Crossover, er der sat nye standarder for C-segmentet.

Premiere: Subaru XV, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

XV er egentlig en Impreza på stilletter, men lanceres som en crossover-inspireret bil med plastik skærme og alufælge samt en højde på 220 mm. Derudover har Subaru XV den seneste generation af Boxermotoren. Det bliver den første model med den nye 1.6-liters motor, men den fås også med en 2.0-liters benziner, ligesom at der kommer en 2.0-liters diesel.

I kabinen lover Subaru, at du får en luksuriøs bil og at der er kombineret med forskellige materialer af læder, metal og stof. På instrumentbordet får du i alle modellerne et indbygget mulitifunktions system, på en skærm i midten.

Premiere: Subaru XV, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Benzinudgaverne bliver sat sammen med start/stop teknologi, for at forbedre brændstoføkonomien, ligesom en Lineartronic automatgearkasse skal være med til at gøre bilen økonomisk. Et permanent symmetrisk firehjulstræksystem fås bilen også med, men den udslipper stadigvæk mindre end sine to-hjulstrukne konkurrenter.

Subaru XV introduceres til Europa i begyndelsen af 2012, men priserne er ikke klar endnu. Du kan dog se en snigpremiere på bilen allerede i Oktober, hvor Subaru Danmark har hevet den eneste udgave der findes i Scandinavien, med til messen på deres stand!

[nggallery id=458]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!