fbpx

Porsche stopper produktionen af 918 Spyder

 

Den sidste Porsche 918 Spyder er kørt ud af Stuttgart

Efter at have produceret 918 stk. af efterfølgeren til den fantastiske Porsche Carrera GT, stopper Porsche nu produktionen af 918 Spyder efter kun 21 måneder.

Første gang vi fik lov til at se 918 Spyder var i koncept version på Geneva Motor Show 2010. Interessen for den nye Porsche model var stor og Porsche førte derefter projektet videre til næste step.

Se også: McLaren P1 vs Porsche 918 Spyder. Which is fastest?

Da Porsche endelig fik lov til at slippe 918 Spyder fri på Nürburgring satte den en rekord tid på blot 6.57 minutter, hvilket gav den titlen som den hurtigste serieproduceret bil til dato. En titel den, som det ser ud nu, får lov til at beholde i noget tid.

Læs også: Nürburgring lukker for banerekorder

Nåede du ikke at få fingrene i en af de kun 918 produktionsversioner af Porsche 918 Spyder, så fortæller Porsche allerede nu at de er i gang med at planlægge den næste afløser! Du kommer dog til at vente nogle år, da de samtidig også fortæller at det ikke bliver lige foreløbigt vi får den at se.

Læs flere Porsche nyheder her: Porsche nyheder

[nggallery id=409]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.