Porsche planlægger at bygge ny superbil

Rygter om ny superbil fra Porsche, der skal tage kampen om med Gallardo og 458 Italia.

Porsche planlægger at bygge ny superbil, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

For nylig annoncerede Porsche, at de havde en målsætning om at fordoble salget inden 2018. Det indebærer blandt andet, at de fremover vil lancere mindst én ny model hvert år.

Hvor meget man skal lægge i “ny model” skal vi lade være usagt, for Porsche er som bekendt gode til at sende mere eller mindre ligegyldige specialversioner af eksisterende modeller på markedet.

Helt ligegyldig bliver en kommende superbil nok ikke. Rygtesværme har kastet navnet ‘929’ af sig; en model, der skulle placere sig et sted mellem 911 GT2 RS og 918 Spyder. Dermed må Porsche formodes at sigte relativt målrettet mod italienere som Lamborghini Gallardo og Ferrari 458 Italia.

Det formodes, at 929’eren – eller hvad den næste super-Porsche nu kommer til at hedde – vil dele en række komponenter med den nuværende 911. Både hvad angår undervogn og motor. Den 3.6 liters twin-turbo boxer fra GT2 RS kunne være et godt bud.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!