fbpx

Porsche blot en kedelig hverdagsbil?

Porsche har altid været kendt for deres design, kvalitet samt mulighed for at bruge en sportsvogn i det daglige. Dette ønsker de nu at brande deres image endnu mere omkring. Se den nye reklame fra Porsche her.

Porsche blot en kedelig hverdagsbil?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Reklamerne fra de forskellige producenter bliver bedre og bedre og slår i mange tilfælde på en humor, som vi genkender fra vores egen hverdag. Dette er utrolig vigtigt hvis du kun sælger til en snæver målgruppe som har mange andre alternativer. For jo, den ser jo super godt ud i garagen. Men kan den bruges, vil mange af dine venner og bekendte spørge dig.

I Danmark ville de fleste, hvis man kunne, få monteret anhængertræk på deres sportsvogne. Dette beskriver meget godt hvor vigtigt det er at du kan bruge din bil/biler i dagligdagen.

Reklamen slår på at du kan bringe dine børn i skole, hente dem og ind i mellem også handle stort ind. Porsche kan også være dit frirum når du er på vej til arbejde eller når du får fri.  Hastighed, dagligdag og effektivitet.
Se reklamen neden for og giv os din mening omkring den.

– Bliver den kedelig eller rammer den dig?

[youtube]O-Lq3mHgNOI[/youtube]

 

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.
Porsche blot en kedelig hverdagsbil?, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Den slags reklamer er altid lidt farlige, for de fleste, sportsvognskøbere vil ikke have deres køretøj associeret med familiebiler og den slags. Men jeg synes, at filmen lykkes godt, uden at ødelægge Porsche-auraen. Jeg kunne dog aldrig drømme om at sætte trækkrog på sådan en bil…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.