fbpx

Porsche blot en kedelig hverdagsbil?

Porsche har altid været kendt for deres design, kvalitet samt mulighed for at bruge en sportsvogn i det daglige. Dette ønsker de nu at brande deres image endnu mere omkring. Se den nye reklame fra Porsche her.

Reklamerne fra de forskellige producenter bliver bedre og bedre og slår i mange tilfælde på en humor, som vi genkender fra vores egen hverdag. Dette er utrolig vigtigt hvis du kun sælger til en snæver målgruppe som har mange andre alternativer. For jo, den ser jo super godt ud i garagen. Men kan den bruges, vil mange af dine venner og bekendte spørge dig.

I Danmark ville de fleste, hvis man kunne, få monteret anhængertræk på deres sportsvogne. Dette beskriver meget godt hvor vigtigt det er at du kan bruge din bil/biler i dagligdagen.

Reklamen slår på at du kan bringe dine børn i skole, hente dem og ind i mellem også handle stort ind. Porsche kan også være dit frirum når du er på vej til arbejde eller når du får fri.  Hastighed, dagligdag og effektivitet.
Se reklamen neden for og giv os din mening omkring den.

LÆS OGSÅ:
Koreanerne tænker ud af boksen

– Bliver den kedelig eller rammer den dig?

[youtube]O-Lq3mHgNOI[/youtube]

 

Vind billetter til den kommende film, Fast & Furious 5 med Pro-Street.dk! Deltag i konkurrencen her.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. Den slags reklamer er altid lidt farlige, for de fleste, sportsvognskøbere vil ikke have deres køretøj associeret med familiebiler og den slags. Men jeg synes, at filmen lykkes godt, uden at ødelægge Porsche-auraen. Jeg kunne dog aldrig drømme om at sætte trækkrog på sådan en bil…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.