fbpx

Porsche 911 prototype udbrændt

Det umulige var alligevel muligt – en Porsche er gået i brand!

Porsche 911 prototype udbrændt, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der har tidligere været historier om splinternye eksemplarer af Ferrari 458, der pludselig tilsyneladende helt uprovokeret er gået i brand. Nu er turen åbenbart kommet til Porsche. Det måtte en tekniker sande, da han havde taget en så godt som uvurderlig prototype af den kommende 911’er med på testtur.

Den gik nemlig i brand midt på offentlig vej i Tyskland, efter sigende som følge af en defekt i den bageste del af bilen – sandsynligvis motoren. Brandfolk ilede til stedet, men den delvist kamouflerede Porsche 911 Cabriolet stod ikke til at redde. Skaderne er bleve beregnet til at løbe op i en værdi af omkring 100.000 euro.

Porsche kan så heldigvis for dem selv undskylde og trøste sig med, at der i modsætning til Ferrari 458 endnu “bare” er tale om en prototype, som der stadig arbejdes på. En ildebrand i én af deres biler må dog under alle omstændigheder give stof til eftertanke – prototype eller ej.

Foto: Infopress24.de

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. 100.000 dask – føj for den lede! Nå, men det var jo “kun” en prototype 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.