Porsche 911 prototype udbrændt

Det umulige var alligevel muligt – en Porsche er gået i brand!


Der har tidligere været historier om splinternye eksemplarer af Ferrari 458, der pludselig tilsyneladende helt uprovokeret er gået i brand. Nu er turen åbenbart kommet til Porsche. Det måtte en tekniker sande, da han havde taget en så godt som uvurderlig prototype af den kommende 911’er med på testtur.

Den gik nemlig i brand midt på offentlig vej i Tyskland, efter sigende som følge af en defekt i den bageste del af bilen – sandsynligvis motoren. Brandfolk ilede til stedet, men den delvist kamouflerede Porsche 911 Cabriolet stod ikke til at redde. Skaderne er bleve beregnet til at løbe op i en værdi af omkring 100.000 euro.

Porsche kan så heldigvis for dem selv undskylde og trøste sig med, at der i modsætning til Ferrari 458 endnu “bare” er tale om en prototype, som der stadig arbejdes på. En ildebrand i én af deres biler må dog under alle omstændigheder give stof til eftertanke – prototype eller ej.

Foto: Infopress24.de

Vis mere

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!