Porsche 911 GT2 RS udsolgt

Den nye GT2 RS er hurtig. Rigtig hurtig. Den er faktisk så hurtig, også på salgssiden, at Porsche har annonceret at den nye Porsche 911 GT2 RS er blevet udsolgt – dette sker under to måneder efter, at bilen blev vist frem til Moskva Auto Salon den 25 august.

Porsche 911 GT2 RS udsolgt, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Den Stuttgart-baseret bilfabrikant, er så stolte over nyheden, at den blev postet på deres Twitter Feed tidligere på måneden.
Den nye Porsche 911 GT2 RS, er en special superbil som kommer med en twin-turboladet 3.6-liters seks-cylindret boxermotor, der producerer hele 620 hestekræfter! Derved kan den lave en 0-100 tid på bare 3.5 sekunder!
Selvom at GT2 RS var produceret i et begrænset antal med kun 500 enheder, blev den alligevel udsolgt ganske hurtigt.

Læs alt om den nye Porsche 911 GT2 RS her og prøv den smarte Online bil configurator her, hvor du blandt andet kan bygge din helt egen GT2 RS!

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!