Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Porsche 911 GT2 RS reddet på stregen på Nürburgring

Det er fantastisk at få lov til at køre i sin egen bil på Nürburgring. Men ikke alle kender deres evner eller bil godt nok. Derfor sker der en del uheld på Ringen. Se en som kunne være gået helt galt, her.

Porsche 911 GT2 RS reddet på stregen på Nürburgring, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Under vores besøg på Nürburgring sidste sommer, så vi hvorfor man måske burde tænke over hvem man lukket ud på banen. Der sker mange uheld på “ringen” men heldigvis i de fleste tilfælde kun materielle skader. Mange kender ikke deres egne eller bilens grænser og tæsker derfor bare rundt på ringen.

I Videoen nedenfor ser i hvor lidt der skal til for at det kan gå galt. Personen når heldigvis at “redde” den inden den forsætter ind i hegnet på ringen. Dertil skaber det en masser ekstra farlig situationer da der oftest kører mange biler rundt på banen på samme tid. Heldigvis sker der ikke noget i denne situation men det var tæt på.

Personen forsøger sikkert på noget som er ret så umuligt med mindre du ved hvad du laver. Porsche har fortalt at Porsche 911 GT2 RS er i stand til at køre en runde på “ringen” på 7 minutter og 18 sekunder. Dette lykkes ikke på denne omgang. En helt anden ting er hvor dyrt den kunne være blevet. Porsche 911 GT2 RS er nemlig kun produceret i 500 eksemplarer.

De fleste som kender banen, råder folk til at starte med noget småt så de lærer banen at kende. Også selv om de har en Porsche eller Ferrari, for den sagsskyld i dag. Opel har netop lanceret en Opel Corsa OPC “Nürburgring edition”. Måske dette var en god skolevogn til “ringen“.

[youtube]0k3_kdbXyCA&feature[/youtube]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.