Piger: Mangler du en god julegave til kæresten?

Denne artikel er rettet mod alle de piger der allerede er godt på vej til at købe julegaver til fyren, men måske lige mangler den helt rigtige julegave. Det kræver selvfølgelig at han interesserer sig for biler

Forlaget Benjamin, der producerer en række populære magasiner som blandt andet Bil Magasinet og Vmax, har igen i år udgivet to oversigtsbøger over hvad fremtiden bringer af nye biler. De hedder som altid, Bilrevyen og Årets Biler.
Spækket med informationer på over 500 nye biler, sikre disse bøger at du har et komplet overblik over næste års fede udvalg.

 

Men de kan også bruges til at lære noget af. For med disse håndbøger, der er rettet mod bilnørder eller andre der skal have ny bil, kan du ud over at se mere end 500 nye biler, også se en komplet dataliste på mere end 1.500 biler! Dertil kommer der en guide med syv ting du skal vide om privatleasing, du får en introduktion til fremtidens biler (der blandt andet byder på hybridteknik, pluginhybrider og elbiler) og meget mere.

Så hvis du står og mangler en gaveide til kæresten, så er her et godt bud.  Begge bøger fås allerede nu i kiosken, på tankstationer eller online hos Forlaget Benjamin. Prisen er 149.95 kroner for hver af bøgerne.

Læs mere om bøgerne her.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker