Peugeot RCZ har vundet ”red dot design award”

Den særlige avant-garde stil, der karakteriserer Peugeot RCZ, har fået mange til at dreje hovedet en ekstra gang, og nu kan den eksklusive sportscoupé smykke sig med den internationalt anerkendte tyske designpris: ”red dot design award” i kategorien ”best of the best”.

Peugeot RCZ har vundet ”red dot design award”, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
”red dot design award” er den største og mest kendte designkonkurrence i verden med mere end 12.000 indsendte projekter fra mere end 60 lande. Den kompetente jury, som består af internationale designeksperter, sikrer seriøsitet omkring konkurrencen og anerkendelse verden over.

Et design, der bygger bro mellem nutid og fremtid
Konceptbiler er stjernerne på ethvert motorshow. De viser ikke kun bilproducenternes absolutte kunnen indenfor design og innovation, men forsøger samtidig at besvare spørgsmålet: Hvad vil morgendagens købere have?
De fleste konceptbiler kører ud af rampelyset og når aldrig videre, men med RCZ tog Peugeot skridtet fuldt ud og besluttede sig for at sætte den populære konceptbil i serieproduktion.

RCZ er meget mere end en konceptbil, der bliver til virkelighed – den markerer et nyt stadie i Peugeots tradition for livsstilsbiler.
Blandt de mange indsendte projekter til ”red dot design award” skilte RCZ sig ud med sit iøjnefaldende design, sin sportsappeal og state-of-art innovation.
Juryen fremhævede, at RCZ har et unikt og fangende design med harmoniske proportioner og linjer. I bedømmelsen blev der desuden lagt vægt på den overbevisende overensstemmelse mellem det ydre design og interiøret.

Juryen konkluderede: ”Denne sportscoupé sætter nye standarder for køreglæde – dens design bygger bro mellem nutid og fremtid.”

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!