fbpx

Peugeot indtager det danske sommerland med sin jubilæumskaravane

Peugeot fejrer sit 200 års jubilæum med en sommer tour rundt i det danske sommerland. Karavanen fortæller Peugeots fantastiske historie fra de første savklinger til nutidens avancerede bilteknologi, som bl.a. illustreres af den eksklusive sportscoupé, RCZ.
Peugeot indtager det danske sommerland med sin jubilæumskaravane, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Peugeot indtager 9 byer over hele landet fra den 22. juli til den 21. august: Hjørring, Aalborg, Århus, Kolding, Fredericia, Herning, Ringkøbing, Odense, København, Slagelse og Næstved.

Her kan bilentusiaster opleve historiens vingesus, når Peugeot fortæller sin 200 år lange historie, der startede med etableringen af et stålværk. Siden da er Peugeot-navnet og løve-logoet blevet forbundet med save, værktøj, krinoliner, kaffemøller, cykler, motorcykler, scootere og biler.

Drivkraften bag den imponerende udvikling i Peugeots historie har i alle årtier været inspiration og innovation og de udstillede biler viser, at det stadig er inspiration og innovation, der ligger til grund for Peugeots nye modeller: Den eksklusive RCZ, den sporty 308 CC, den innovative 3008, den fleksible og rummelige 5008 og den miljøbevidste 207 99g.

Peugeots sommerkaravane er for hele familien. Børn og barnlige sjæle kan dyste mod hinanden på en stor Peugeot racerbane og vinde originale Peugeot-racerbiler.

Der er forfriskninger, konkurrencer, balloner og mulighed for at få en god snak med Peugeot-forhandlerne.
http://www.peugeot.dk/ kan man se, hvornår Peugeots sommerkaravane kører rundt i sommerlandet.

[nggallery id=180]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!