Peugeot giver Bella Sky travlhed

En Peugeot 108 uden baghjul, har her til aften givet Bella Sky’s vagter ekstra travlhed – men helt uden grund

Vi har her til aften modtaget læserbilleder af en bil, som skulle vise sig slet ikke at være, som det ellers først var antaget.

Det virkede i første omgang som om, at der snart ikke var grænser for, hvilke fælge der skulle forsvinde fra hvilke biler efterhånden.

Men en lille grå Peugeot 108, som umilddelbart manglede sine baghjul, har her til aften sat gang i telefonerne hos Bella Sky’s vagter. Det kommer formentlig ikke som nogen overraskelse for de fleste efterhånden, at der i København det sidste lange stykke tid, har været et hav af biltyverier og tyverier fra biler rundt omkring i byen, specielt på parkeringspladsen ved Bella Sky.

Derfor satte det også telefonerne i gang, da flere personer havde observeret den grå Peugeot 108 på parkeringspladsen, som var placeret på to mælkekasser. En opsætning der tit ses, når bilerne får stjålet deres fælge.

Ingen grund til panik

Selvom det var oplagt at fælgene var forsvundet fra bilen uden ejerens tilladelse, viser det sig faktisk, at fælgene skal til reparation, og derfor er taget af bilen. Ejeren har tilmed lagt en seddel i vinduet, for at fortælle om det, da bilen allerede har trukket en del opmærksomhed.

At placere en bil på den måde, på netop den lokation, virker måske ikke så hensigtsmæssigt, da området er lidt af en ‘hot zone’. Men i dette tilfælde, var der dog ingen fare på færde.

Se billederne af bilen, i galleriet lige herunder.

[nggallery id=743]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!