fbpx

Peugeot 207 CC er kvindebilen fra Peugeot

Her er kvindebilen fra Peugeot til den komplette Sex and the City fan, med en udstyrspakke der får den stilfulde kvinde-fan til at føle sig som en ægte New-York’er.

Peugeot 207 CC er kvindebilen fra Peugeot, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Sex and the City-feberen raser på sit højeste i hele Danmark, og Peugeot er klar med et asseccorie, der vil fuldende Newyorker-looket. Peugeot 207 CC I ♥ NYC er en limited edition kampagnemodel, der skiller sig ud med en særlig NYC Fashion Pack, der gør 207 CC endnu mere stilfuld.

Sko fra Manolo Blahnik, Bottega Venetta taske og 207 CC I ♥ NYC
Peugeot 207 CC I ♥ NYC er inspireret af Sex and the City-universet, hvor de fire hovedpersoner sætter pris på kvalitet og eksklusivt design. Denne limited edition model er udstyret med 120 hk og dens signatur er det særlige I ♥ NYC badge. Med sit elegante og sporty design er 207 CC I ♥ NYC det perfekte assoccorie, som vil opfylde mange kvinders drøm om en bil, og stilen understreges af den særlige NYC Faschion Pack, som bl.a. består af: Læderrat, bi-zone klimaanlæg, alu-gearknop, alu-detaljer, solskærme med lys og spejle og en eksklusiv Dyrberg Kern nøglering med logo.

Prisen på Peugeot 207 CC I ♥ NYC er 299.990 kr. plus 6.000 kr. for den attraktive udstyrspakke, hvilket er under halv pris for den brede vifte af lækre detaljer.

207 CC I ♥ NYC er kandidat til Kvindebilen 2010
Den 8. juni kårer en jury udelukkende bestående af kvinder for første gang i verden årets kvindebil i Danmark. Det er 16 bilmærker, heriblandt Peugeot, der er gået sammen om den utraditionelle event for at sætte fokus på kvinder og biler.

Kvinder har gennem 100 års kvindekamp opnået valgret og ligestilling i samfundet, og når det kommer til valget af familiens bil, har kvindens stemme en lige så høj vægt som mandens. Tidens kvinder er selvbevidste. De ved, hvilke sko, de vil have, hvilket signal deres taske sender og ikke mindst, så ved de, hvilket rat, de vil sidde bagved. Derfor skal en jury bestående af kvinder fra hele landet og 10 VIP jurymedlemmer, deriblandt Pernille Rosendahl og Margrethe Vestager, kåre Kvindebilen 2010.

Peugeot stiller med 207 CC I ♥ NYC, da den både tilbyder sikker stil, komfort og maksimal køreglæde.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.