fbpx

Peugeot 107 for under 1000 kr. om måneden

Peugeot tager forskud på sommerens fornøjelser og lancerer nye og endnu mere attraktive priser på den lille charmetrold: Peugeot 107.

Comfort-udgaven med 3 døre fås nu til 89.990 kr., mens Comfort Plus-udgaven med 5 døre tilbydes til 99.990 kr. Alle 107-versioner har uanset udstyrsniveau vigtige sikkerhedsfeatures som ESC og gardinairbags som standard.
Peugeot 107 for under 1000 kr. om måneden, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Peugeot 107 er en rap lille bybil med et smart design, der med en længde på 3.43 m og en venderadius på 9,46 m let smutter rundt i byens trafikmylder og uden besvær kan parkeres i snævre parkeringsbåse.

Men 107 har det ikke kun som en fisk i vandet i byen, for med et brændstofforbrug på 25,6 km/l ved landevejskørsel egner den sig perfekt som pendlerbil. Dens 1,0 liters benzinmotor udleder kun 106 g CO2 pr. km, så hverdagens ture til og fra job kan køres med god samvittighed.

Attraktiv finansiering: Kun 995 kr. mdr.
Ikke alene frister 107-programmet med nogle rigtig fine priser, men herudover har Peugeot Finans udregnet en meget attraktiv finansiering. For blot 995 kr. om måneden får man en handy bybil med attitude, et fint sikkerhedsniveau med bl.a. ESC, 6 air-bags og selealarm, og ikke mindst en overbevisende miljøprofil.
Udbetalingen udgør 30.000 kr. og løbetiden er 96 mdr. (Rente: 3,95 % og ÅOP: 8,75).

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.