fbpx

Passionen er tilbage med Toyota FT-86 II

Toyota har med FT-86 II løftet mere af sløret for hvad vi kan forvente af en kommende sportsvogn, som vækker minder om de gode, gamle 80’er-dage.

Passionen er tilbage med Toyota FT-86 II, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er efterhånden længe siden, Toytota sidst lancerede noget der bare ligner en drømmebil. Toyota er et af de mest populære bilmærker i Danmark, men det er næppe frækt design og underholdende køreegenskaber, folk forbinder det med. Da Toyota sidste år præsenterede os for konceptet FT-86 II, indikerede det imidlertid at japanerne alligevel ikke helt har glemt hvad de en gang var så kendte for.

Navne som Celica, MR2, Supra og 2000 GT figurerer ikke på listen over udbudte nye biler længere, men i 2012 får vi måske igen en ordentlig sportsvogn at se med et Toyota-logo på fronten.

Passionen er tilbage med Toyota FT-86 II, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Med inspiration fra den Corolla-baserede AE86, som blev produceret i midtfirserne, har man udviklet et nyt koncept med det meget japanske navn, FT-86 II. Helt grundlæggende er de bygget op på samme måde, med motoren liggende foran og med træk på baghjulene. Som prikken over i’et er FT-86 II udstyret med en lavtliggende og tilbageplaceret boxermotor (som vi kender det fra Subaru), og i øvrigt med en 6-trins manuel gearkasse.

Og fed ser den jo ud. Vi kan ikke være sikre på, at den endelige, produktionsklare model kommer til at se helt sådan ud, men om ikke andet bliver den efter al sandsynlighed en oplevelse at køre i.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

En kommentar

  1. GENIALT… lige en anelse større hækvinge og fælge med kant så er den perfekt.. endelig et nutidigt design… topkarakter herfra..
    håber dette bliver det endelige resultat istedet for den anden FT86 model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.