fbpx

Paris Motor Show 2010: Chevrolet vil frem i Europa

2011 bliver året hvor man for alvor kan se Chevrolets nye startegi, som er at blive det bedst sælgende bilmærke i Europa. Her er 3 nyheder som skal hjælpe Chevrolet på vej.

Chevrolet Cruze kender vi allerede idag. Men nu kommer Chevrolet Cruze hatchback. Med Cruze hatchback forsøger Chevrolet at tilføje et alternativ til den populære 4-dørs version der allerede findes idag. Dertil kommer de med endnu en model i mellemklassen, som er der hvor Chevrolet ønsker at fange flere kunder. Cruze hatchback får samme frække og brutale design linjer, som sedan modellen.

Chevrolet Cruze hatchback forventes at blive introduceret i hele Europa i midten af 2011.

[nggallery id=229]

Den næste nyhed er den nye Chevrolet Aveo. Aveo hatchback bygger på den nye Opel Corsa, som derved giver Chevrolet den fordel at de får en platform som allerede er meget populær i Europa og derved fanger nye kunder, der i dag befinder sig i andre mindre biler. Senere kommer også en Aveo Sedan. Aveo er tilegnet de yngre kunder, som har brug for en lille bil med fornuftig plads og til en god pris. Den nye Aveo er både bedre og længere end den nuværende og med mulighederne for analog speedometer skal Aveo være mulig at gøre personlig.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Fredagstræf i Ishøj 26-08-2016

Motor programmet kommer til at byde på firecylindrede benzin- og dieselmotorer. Den nye 1.3 liters common-rail dieselmotor tilbyder Aveo start og stop teknologi, der sikrer et lavt brændstofforbrug. Benzinmotorerne fås som 1.2 med enten 70 eller 86 hestekræfter, mens den nye dieselmotor kan leveres med enten 75hk eller 95hk. De manuelle gearkasser er 5 eller 6 trins afhængig af motorvalget.

Aveo hatchback og sedan forventes at komme på marked i løbet af 2011.

[nggallery id=230]

Chevrolet Orlando er den tredje og sidste nyhed fra Chevrolet til det europæiske marked. Orlando er som de to tidligere nævnte nyheder lavet til endnu et segment, som Chevrolet ønsker at vokse på. Familie MPVerne.
Orlando er en 7 personers MPV.

Orlando kommer til at bygge på samme platform som den nye Opel Zafira, der også bliver brugt på Chevrolet Cruze. Orlando kommer med 3 forskellige motorer. En 1.8 liters benzinmotor med 141 hestekræfter, 2.0 liters dieselmotor med 131 hk og 163 hk. Orlando kommer dertil i tre forskellige udstyrsvarianter og dertil leveres den med blandt andet ESP, 6 airbags og aircondition som standard.

LÆS OGSÅ:
Mercedes-Benz sender ny C-klasse coupe på nettet

Chevrolet Orlando forventes at blive introduceret i Danmark i foråret 2011.

– Kom med når Pro-Street.dk holder 5 års fødselsdagsevent!

[nggallery id=231]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.