fbpx

Paris Hiltons pink Bentley mistede sin bagkofanger

“Ups! Det må du altså virkelig undskylde Paris. Jeg er kommet til at køre ind i din pink Bentley Continental GT med din Cadillac Escalade, så nu er bagkofangeren vist gået i stykker..”

Paris Hiltons pink Bentley mistede sin bagkofanger, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En veninde til Paris Hilton, formåede forleden at køre ind i Paris’ pink Bentley Continental GT, mens den holdt parkeret i hendes egen indkørsel. Det skete da veninden (navnet vides ikke), i Paris’ egen Cadillac Escalade, formåede at ramme den ellers ret store bil bagi.
Resultatet blev, at Bentley’en nu holder på værksted og formentlig får en regning der lyder på 5000$ for skaderne, der ifølge billedet inkluderer bagkofanger, baglygter og en omlakering af den nye kofanger.

Men hva faen. Når man er Paris Hilton, så har man jo stadigvæk sin Lexus LF-A at køre rundt i. Sådan en fik hun jo i fødselsdagsgave tidligere på året.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.