Paris Hiltons pink Bentley mistede sin bagkofanger

“Ups! Det må du altså virkelig undskylde Paris. Jeg er kommet til at køre ind i din pink Bentley Continental GT med din Cadillac Escalade, så nu er bagkofangeren vist gået i stykker..”

Paris Hiltons pink Bentley mistede sin bagkofanger, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

En veninde til Paris Hilton, formåede forleden at køre ind i Paris’ pink Bentley Continental GT, mens den holdt parkeret i hendes egen indkørsel. Det skete da veninden (navnet vides ikke), i Paris’ egen Cadillac Escalade, formåede at ramme den ellers ret store bil bagi.
Resultatet blev, at Bentley’en nu holder på værksted og formentlig får en regning der lyder på 5000$ for skaderne, der ifølge billedet inkluderer bagkofanger, baglygter og en omlakering af den nye kofanger.

Men hva faen. Når man er Paris Hilton, så har man jo stadigvæk sin Lexus LF-A at køre rundt i. Sådan en fik hun jo i fødselsdagsgave tidligere på året.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!