fbpx

Paris Hilton får en Lexus LF-A i gave

Nogle historier er for gode til at være sande. Men ikke når det kommer til Paris Hilton og kæresten Cy Waits. Paris har nemlig fået en sprit ny Lexus LF-A, leveret til hende helt personligt.

Paris Hilton får en Lexus LF-A i gave, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Efter en allerede veloverstået Valentines dag, blev den blonde rigmandsdatter Paris Hilton atter engang overrasket af hendes kæreste Cy Waits. Han valgte lige at købe hende en af de 500 eksemplare af Lexus LF-A. Det skete en måned forinden at Paris fylder 30 år.

Den nye Lexus LF-A kom i reality stjernens indkørsel, mens der blev filmet episoder til hendes nye reality show. Gad vide om Paris tager det medfølgende “Drivers Training” kørekursus der følger med købet eller bruger bilen i fremtidige fotoshoots.
Læs mere om hele historien på Dailymail.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.