fbpx

På besøg hos Autoperformance

Svensk superbilsfirma med danske ejere

Vi vågner op til en dag vi længe har glædet os til. Idag er dagen, hvor vi skal forbi Autoperformance i Sverige. Solen skinner fra en skyfri himmel, og trods det er begyndt at blive halvkøligt udenfor, tegner det til at blive en god dag i det svenske. Vi pakker vores udstyr, og sætter kursen mod Vellinge lidt uden for Malmö hvor Autoperformance holder til.

Vi ankommer som ventet lidt efter åbningstid, i et roligt industri område, som langt fra ligner et der indeholder biler for millioner.

 

På besøg hos Autoperformance, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Heya Sverige!
I det man åbner døren til en anden verden, er det første syn en Audi R8 til blot 990.000 svenske kroner!

Autoperformance startede i slutningen af 2001, hvor Andreas Jönsson, sælger, rendte rundt i sin indkørsel og solgte biler.
Det var kun en bil af gangen, og ofte biler af ældre dato som Mercedes, Volvo og lign.
Siden da tog det fart, og han udviklede det til noget i stil med hvad det er idag.

Idag er Autoperformance drevet af Andreas og Martin i Salg, og Tommy Strömmes i klargøringen.
Og Tommy må leve noget af en drengedrøm, da han jo er den person der udfylder alle kravene på skønheden i bilerne, hvilket vil sige han også kører i dem.
Og klargørings opgaverne er mange. Autoperformance leverer nemlig lige det service til kunderne som de ønsker, alt fra Lakbeskyttelse mm. til basale støvsugninger.

– Som det står til bliver der omsat biler for 100 Mio. om året, som svarer til et salg på ca. 300 biler om året – Af den her type! Det må man sige er mange, og 60% af dem bliver solgt som “Lagervare” hvor mod de 40% er bestillings biler, som bliver hentet hjem efter kundernes ønske og leveret direkte til dem, fortæller Martin Trinity.

Hvad så nu?
Vi blev nødt til at høre, hvad det så ender med i denne butik, for en verden for sig selv er det hélt sikkert.
Men det er lidt svært at sige hvad målet er, for som Martin forklarer skal man have det godt med det man laver, og det har de nu.
Og selvfølgelig er det vigtigt at man tjener penge så det hele løber rundt. Martin vil dog godt røbe lidt om, at de har planer om at udvide butikken, da pladsen til deres udvalg efterhånden svinder op, samt kunne det tænkes at et værksted kom på tale, da en del af deres udgifter lægger på garanti reparationer.

På besøg hos Autoperformance, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

På besøg hos Autoperformance, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og BiltestsInden Autoperformance startede, var Andreas en mand i Elektronik branchen. Han ejede og drev flere radio/tv butikker, ala Elgiganten.
Martin er uddannet ejendomsmægler, og har endvidere været afdelingsleder i samme forretning i København, hvilket gør dem til de ledertyper de er i dag, som kan mærkes i det at man ved at de har styr på det.

Hvad Autoperformance tilbyder af udvalg og services, giver næsten sig selv ved blot at kigge på billederne.
De køber nemlig typisk biler ind, som de mener har et godt marked samt der er god efterspørgsel på, og så køber de samtidig biler ind, som de personligt selv synes er fede – Sejt!
Derud over tilbyder de faktisk også, at man kan Lease nogle af bilerne, og står man uden den helt store pengepung fra start, er det også muligt at få dem finansieret.

Står du så nu og har købt en bil, kan de tilbyde en masse andet. Skal den være flot – så er der klargøring efter eget ønske, bla. Lakforsegling med Nanoteknik.
Ydermere er de autoriseret forhandler af Kleemann udstyr, som du så kan beklæde din Mercedes eller lign. med, de har salg af dæk og fælge, der er muligheder for installering af Multimedie udstyr (I form af skærme i nakker etc.) og meget andet.

Vi blev næsten nødt til at høre, hvilken klasse biler der hører til butikken;
“Der bliver solgt biler for 400.000 og op, og det har ingen øvre grænse”, siger Martin.
“Vi har bevist at det kan lade sig gøre at sælge nogle af de helt dyre biler, som Porsche Carrera GT, Mercedes-Benz SLR McLaren og Ferrari 599 Fiorano.
Dog vil vi nok ikke få fingrene i Ferrari Enzo og Bugatti Veyron og lign. men dette er dog heller ikke målet.”

Hvis man skulle have lyst til at kigge forbi, så får de snart en hvid Lamborghini Murcielago LP640 forbi, så helt kedeligt kan man ikke sige det er.
“Stykmæssigt er der mest salg på BMW, Mercedes-Benz og Porsche – Især Mercedes-Benz AMG og BMW M-serierne, som også passer bedst ind i deres målgruppe”, fortæller Martin og fortsætter.
“Men en decideret målgruppe har vi ikke, og bestemt heller ikke på mærker”, griner han.
For trods disse biler, har der også været en Kia i blandt, dog som bestillingsvare med direkte levering.

Det lagde jo næsten op til et spørgsmål, hvorfor det netop var disse biler de sælger, og det kunne forklares meget let – Passion!
De har nemlig begge (Martin og Andreas), en stor interesse for disse biler.
Sportsbiler, store luksusbiler og andet.
Derfor kan de gå ind i opgaverne med stor interesse, modsat hvis de stod og solgte VW biler eller andet – Det ville slet ikke passe ind i deres personligheder.
Martin tilføjer at de brænder mere for disse biler og kan derfor levere en bedre viden omkring dem.

Til slut
Autoperformance er placeret i Vellinge, som er midt i Øresunds regionen ca. 8 km. fra broen på den svenske side.
De lægger lidt afsidiges, men det er meningen tilføjer Martin for de vil godt opnå at kunderne kommer til butikken og oplever at de bliver behandlet personligt, hvilket de ikke ville gøre, hvis butikken lå midt inde i storbyen og havde 500 mennesker rendende rundt på en lørdag og det hele bare var et stort showroom.

Til det sidste og mere personlige spørgsmål smiler vi og spørger om det er drengedrømmen der er gået i opfyldelse med denne butik.
Martin nikker, spiser af sit æble og tilføjer.
“Man kan altid bede om mere, men det er vigtigt at huske på hvad man vil.
Vi vil begge to gerne have det personlige hos kunderne, den oplevelse det giver. Og hvis man udvider, hører der jo flere medarbejdere til – Og bliver det så lige så personligt i sidste ende?, muligvis ikke”.

– Men den hårfine grænse, er værd at finde – Selvom det kan være svært.

På besøg hos Autoperformance, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Fakta:
Navn: Autoperformance Sweden
Hjemmeside: http://www.Autoperformance.se
Lokaliseret: Terminalgatan 5, S-235 39 Vellinge
Telefon: 040-424999
Email: Info@Autoperformance.se

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.